Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Krimi

Obsahy (33)

Wanted Man

Wanted Man (2024)

Zastaralé názory a metódy detektíva Johansena (Dolph Lundgren) spôsobili jeho policajnému oddeleniu problémy s verejnosťou. Aby si zachránil prácu, je vyslaný do Mexika na eskortovanie svedkyne (Christina Villa) vrážd dvoch agentov DEA do Spojených štátov. Situácia sa skomplikuje, keď sa Johansen dozvie, že za útokom stáli americké sily. Musí sa potom rozhodnúť, komu môže veriť a ako ochrániť svedkyňu pred tými, ktorí ju chcú umlčať.

Die PS-Profis - Mehr Power aus dem Pott

Die PS-Profis - Mehr Power aus dem Pott (2009) (relácia)

Televízna šou o nákupe ojazdených áut. Sidney Hoffmann a Jean Pierre Kraemer v mene zákazníka nájdu určitý typ auta na trhu ojazdených automobilov a v prípade potreby ho vyladia.

The Gardener

The Gardener (2021)

Prisťahovalec Peter (Robert Bronzi), ktorý žije pokojným životom ako záhradník na panstve v Anglicku, sa musí spoľahnúť na svoje staré zručnosti, aby rodinu, pre ktorú pracuje, ochránil pred útočníkmi.

Navzdory smrti

Navzdory smrti (2021)

Skorumpované oddelenie šerifa vo vidieckom horskom mestečku sa ocitne na pokraji rozpadu, keď do ich pochybnej činnosti zasiahne neúmyselný svedok.

Případ DeLorean

Případ DeLorean (2018)

Po tom, čo bol Jim Hoffman (Jason Sudeikis) zatknutý za pašovanie kokaínu vo svojom lietadle to s ním nevyzerá dobre. Jeho jedinou šancou je FBI nabonzovať svojho bývalého šéfa Morgana Hetricka (Michael Cudlitz). Hoffman má však vo výhľade väčšiu rybu – nového suseda Johna DeLoreana (Lee Pace), ktorého podnik sa dostal do platobnej neschopnosti. Ak chce svoju automobilku zachrániť, musí do ôsmich dní zohnať 30 miliónov dolárov.

Death Kiss

Death Kiss (2018)

Cudzinec s tajomnou minulosťou (Robert Bronzi) prichádza do mesta zamoreného zločinom a terorom, kde berie zákon do vlastných rúk, aby mohol ochrániť mladú matku Anu (Eva Hamilton) a jej dcéru Tanyu (Stormi Maya).

Cesta utrpení

Cesta utrpení (2018)

Vplyvný gangster Qmom (Kang Yu) trpí nevyliečiteľnou chorobou. Verí, že mladá liečiteľka Tara (Ting Sue), je jediná osoba na svete, ktorá mu dokáže pomôcť, keďže sa povráva, že má neobyčajné liečiteľské schopnosti. Unesie a uväzní ju vo svojom dobre stráženom dome. Zúfalý otec dievčaťa požiada o pomoc miestneho bývalého vojaka menom Axe (Steven Seagal), ktorý však už so svojím starým životom nechce mať nič spoločné.

The Debt Collector

The Debt Collector (2018)

Zadĺžený majster bojových umení French (Scott Adkins) nemá inú možnosť ako pracovať pre mafiána prezývaného Veľký Tommy (Vladimir Kulich) ako vymáhač dlhov. Pre chlapíka, ktorý si vie poradiť v každej situácii, sa ale jednoduchá práca náhle skomplikuje. Fernch s parťákom Sueom (Louis Mandylor) sa zapletú do situácie, ktorá je prekérnejšia, než by sa mohlo zdať na prvý pohľad.

Commando - A One Man Army

Commando - A One Man Army (2013)

Karan (Vidyut Jammwal) bol členom špeciálneho vojenského komanda. Teraz, keď jeho vlastní popierajú, že vôbec existuje, mu neostáva nič iné, iba žiť pustovným životom a túlať sa po krajine. Jedného dňa stretne krásnu Simrit (Pooja Chopra), ktorá je na úteku pred mužom, za ktorého je nútená sa vydať a rozhodne sa jej pomôcť. Nádejnému ženíchovi - a miestnemu drogovému dílerovi v jednom (Jaideep Ahlawat) - sa to, samozrejme nepáči, a preto sa spolu so svojimi prisluhovačmi rozhodne vziať veci do vlastných rúk. Netuší však, že proti nemu stojí muž silnejší ako celá armáda.

Accident Man

Accident Man (2018)

Mike Fallon (Scott Adkins) je nájomný vrah. No nie celkom obyčajný. Jeho špecializáciou sú vraždy, ktoré majú vyzerať ako nehody. Keď jeho bývalá priateľka Beth (Brooke Johnston) náhle zomrie, Mike začne pátrať po príčine jej smrti. Veľmi rýchlo zistí, že nešlo a nehodu, ale o vopred pripravenú vraždu. Hlavnými podozrivými sa tak stávajú jeho kolegovia z branže. Mike musí zanechať život, ktorý viedol a využiť všetky svoje schopnosti v nerovnom boji proti skupine zabijakov, s ktorými kedysi spolupracoval.

Scorched Earth

Scorched Earth (2018)

Blízka budúcnosť. Zem postihla apokalypsa nevídaných rozmerov. Podarilo sa prežiť iba zlomku populácie. V nehostinných podmienkach vládne zákon silnejšieho a planétu ovládajú kriminálne živly. Gage (Gina Carano) je lovkyňou ľudí, ktorá za odmenu pátra po kriminálnikoch. Keď sa dozvie, kde sa ukrýva vrah jej sestry, ani na chvíľu nezaváha a rozhodne sa pomstiť. Priviesť ho pred spravodlivosť ale bude ťažšie, než si myslela.

Vzpoura ve vesmíru

Vzpoura ve vesmíru (2018)

Medzinárodná vesmírna stanica je teraz väznicou – nikto ale nevie, že vôbec existuje. A nikto sa z nej nedostane von živý. Keď však uväznení teroristi prevezmú kontrolu nad stanicou a zmenia ju v raketu namierenú na Moskvu, môže ich zastaviť iba pilot raketoplánu spolu s mladou lekárkou. Ich úlohu skomplikuje skorumpovaný agent CIA Reiser (Scott Adkins), ktorý má svoje vlastné plány so stanicu i teroristami v nej.

Posadnutý pomstou

Posadnutý pomstou (2017)

Frank Valera (Antonio Banderas) je spolumajiteľom úspešnej právnickej firmy. Pokojný život sa mu však v jeden upršaný večer obráti naruby, keď jeho manželku Sue (Cristina Serafini) a dcéru Oliviu (Lillian Blankenship) zavraždia. Polícii sa páchateľa nedarí nájsť, a tak Frank po tvrdom tréningu príjme sľub mlčanlivosti, ktorý sa rozhodne neporušiť až do chvíle, kým nebude vrah jeho rodiny potrestaný.

Zabiť Hasselhoffa

Zabiť Hasselhoffa (2017)

Skupina kamarátov každoročne uzatvára stávku, ktorá celebrita zomrie ako prvá. Chrisov (Ken Jeong) každoročný tip je David Hasselhoff. Keď sa tento útly majiteľ nočného klubu dostane do finančných problémov, napadne mu iba jediné možné riešenie - zabiť Hasselhoffa, pretože tento rok je výhra skutočne vysoká - 567 tisíc dolárov.

Musíme zabiť Gunthera

Musíme zabiť Gunthera (2017)

Skupina excentrických zabijakov má jedinú úlohu - zabiť Gunthera (Arnold Schwarzenegger), najlepšieho nájomného vraha na svete. Táto úloha je náročnejšia, než predpokladali, pretože Gunther sa zdá byť vždy o krok pred nimi.

Temné hlubiny

Temné hlubiny (2018)

Agent CIA Wheeler (Jean-Claude Van Damme) je uväznený v jadrovej ponorke, ktorá sa nachádza na neznámom mieste potom, čo bol označený za zradcu. S pomocou spoluväzňa Marca (Dolph Lundgren) musí očistiť svoje meno skôr, než navždy zmizne.

Kickboxer: Vengeance

Kickboxer: Vengeance (2016)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo.

Ochranca spravodlivosti

Ochranca spravodlivosti (2016)

Po tragickej smrti manželky a syna sa bývalý armádny plukovník Robert Sikes (Steven Seagal) rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a vyčistiť mesto od vlny zločinu. V tejto samozvanej domobrane sa mu okrem miestnej polície snaží zabrániť aj jeho niekdajší chránenec, major William Porter (Craig Sheffer).

Zabijak Condor

Zabijak Condor (2016)

V nie príliš vzdialenej budúcnosti je spoločnosť riadená všemocným Štátom, na čele ktorého stojí neľútostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pre Štát ako nájomný zabijak, ale náhodné stretnutie s človekom, o ktorom si myslel, že je dávno mŕtvy, ho donúti popremýšľať o tom, kto sú v skutočnosti jeho nepriatelia.

Jean-Claude Van Johnson - Pilot

Jean-Claude Van Johnson - Pilot (2016) (epizóda)

Slávny akčný hrdina Jean-Claude Van Damme sa vracia z hereckého dôchodku, aby oživil svoje druhé "ja", tajného agenta Van Johnsona. Tentoraz sa nebude musieť vysporiadať iba so zločincami, ale aj s citmi k svojej bývalej priateľke, ktorú stále miluje.

Reklama