Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Krimi

Biografie (4)

Madison Lawlor (herečka / scenáristka / producentka)

03.03.2016

Madison Lawlor vyrastala v meste Rapid City v Južnej Dakote. Jej otec Brett je lekár, matka Patricia pracuje ako učiteľka. Má jednu sestru - Skye, ktorá študuje medicínu. Jej prvá skúsenosť s herectvom nastala v muzikáli Secret Garden. Pre Madison to bol tak silný zážitok, že sa hneď nasledujúce leto rozhodla stráviť v Los… (viac)

Tessa Thompson (herečka / scenáristka / producentka)

03.03.2016

Tessa Lynne Thompson sa narodila v Los Angeles. Striedavo vyrastala v Kalifornii a New Yorku, kde jej otec, spevák Marc Anthony Thompson, pôsobil so svojou kapelou Chocolate Genius, Inc. Vyštudovala Santa Monica College v odbore kultúrna antropológia. V roku 2002 debutovala v Shakespearovej divadelnej hre Búrka (The Tempest). O… (viac)

Simona Brhlíková (herečka)

07.09.2013

Simona Brhlíková sa narodila 14. septembra 1983 v Michalovciach, korene jej rodiny však údajne siahajú až do Mongolska. Už v útlom detstve sa začala zaujímať o herectvo, účinkovala v niekoľkých muzikáloch. Simona ovláda 7 svetových jazykov, z ktorých najdôležitejší je, podľa nej samej, reč tela. Ako 17-ročná odišla z domu, aby… (viac)

John Bonito (režisér)

11.10.2011

John Bonito je rodák z New Yorku, ale vyrastal v Las Vegas. Do filmu sa zamiloval podobne ako asi väčšina ľudí - ako dieťa vysedával pred videom a hltal jeden film za druhým. Podľa jeho slov naňho mal najväčší vplyv Zemeckisov film Návrat do budúcnosti. V mladosti sa rozhodol študovať reklamu a popri štúdiu sa venoval réžii… (viac)

Reklama