Reklama

Reklama

Madison Lawlor

Madison Lawlor

Biografia

Madison Lawlor vyrastala v meste Rapid City v Južnej Dakote. Jej otec Brett je lekár, matka Patricia pracuje ako učiteľka. Má jednu sestru - Skye, ktorá študuje medicínu.

Jej prvá skúsenosť s herectvom nastala v muzikáli Secret Garden. Pre Madison to bol tak silný zážitok, že sa hneď nasledujúce leto rozhodla stráviť v Los Angeles a vyskúšať si profesionálne herectvo. Na konci leta sa do rodného Rapid City vrátila, aby mohla ukončiť strednú školu. Po maturite sa však natrvalo presťahovala do L.A.

V začiatkoch hereckej kariéry získavala úlohy v divadelných hrách a reklamách, postupne hosťovala aj v televíznych reláciách od Disney, Nickelodeon a TNT. Prvú významnejšiu filmovú rolu získala v roku 2015 v nízkorozpočtovej akčnej snímke Close Range, kde sa objavila po boku Scotta Adkinsa.

Okrem herectva sa Madison venuje aj fotografovaniu a písaniu. Voľný čas zase trávi outdoorovými športovými aktivitami. Či už je to snowboarding, lyžovanie, bicyklovanie, surfovanie, hranie futbalu alebo turistika. V súčasnosti žije striedavo v Los Angeles a Benátkach.

Matej "m.a.t.o." B.

Herečka

Scenáristka

Filmy
2022

Juniper

Producentka

Filmy
2022

Juniper

Hosť

Reklama

Reklama