Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

Jednoznačne najlepší Herec jeho generácie. Na ňom je fascinujúce, že dokáže zahrať úplne všetko a je vždy vidieť ako sa do toho neskutočne vloží.

Tom Hanks

Herec, ktorý hraje vo veľmi veľa filmoch ktoré sú nezabudnuteľné. Vie si vyberať výborne role a vie ich ešte lepšie zahrať.

Brad Pitt

Pre niekoho iba ikona, či značka, ktorá zaručuje úspech. Pre mňa jeden z najväčších pánkov hollywoodu. Výkony vo filmoch ako Bejamin Button, Inglourious Basterds, Fight Club, Seven atď  sú nezabudnuteľné.

Morgan Freeman

Shawshank, Sedem, Dark Knight triológia... treba pokračovať? A ani nemusím pripomínať jeho neskutočný hlas.

Ed Harris

Veľmi málo docenený herec. Večný kráľ vedľajších úloh. Neviem ani prečo, ale tohoto herca som si strašne obľúbil a ešte som nevidel film, po ktorom by som si nepovedal "Ed Harris je pán" (až na Gravity, ale tam som po filme nevedel kde účinkoval :) ). Fajnovo hral v Beautiful mind, jeho výkon v Skale bol famózny a aj vďaka nemu mám ten film tak rád a o jeho majstrovstve v Apollo 13 hovorí aj nominácia na oskara. Slávneho flight directora Geneho Kranza by si nikto nevychutnal viac ako on.

Hugh Jackman

Večný Wolverine. Najlepšia rola, ktorá mu zmenila život a účinkovanie v masterpiece menom Prestige iba pridáva na jeho výnimočnosti. Po Fontáne som totálne presvedčený o tom, že on tu patrí.