Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (9)

Zo Zeme na Mesiac

Zo Zeme na Mesiac (1998)

Seriál, ktorý si viem púšťať aj viac krát a nikdy neprejde. Tom Hanks si povedal že Apollo 13 je len "špetka" z toho, čo sa na prelome desaťročí v USA udialo a táto mini séria vám priblíži atmosféru a nadšenie tej doby viacej, ako ktorákoľvek dejepisná knižka. Výber a výkony hercov, veľmi kvalitné triky a výprava. Príbeh je, čo sa týka udalosti, presný a niekedy naozaj dopodrobna vyrozpráva to, čo sa stalo.

Bratstvo neohrozených

Bratstvo neohrozených (2001)

Bez zbytočného patriotizmu (konečne niečo vojnové bez neho), bez prikrášlenia a bez chyby. Perfektná hudba, skvelé vyrozprávanie príbehu, doslova vžitie sa do príbehu. To všetko Band of Brothers ponúka. Ako už každý spomína, najsilnejšia bola asi bitka o Bastogne a hlavne časť č.9. Určite najsilnejší zážitok zo seriálu. Myslím že ešte do žiadneho seriálu/mini série som sa nezažral tak, ako do tohoto.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

1. séria - 100% Rozbeh ako má byť. Kevin Spacey v životnej role. Jeho monológy k divákovi vždy úžasné. Rozbeh bol pomalší, no mňa si získal a koniec prvej série tak to bola naozaj šupa. Tu netreba žiadne nečakané zvraty, tu stačí neskutočný príbeh, ktorý je naozaj prepracovaný. V politických rečiach som sa spočiatku nevyznal, ale hneď som sa do toho dostal. Myslím že je to super zrkadlo politiky a obchodu a keď sa k tomu pridá aj super réžia tak to stojí naozaj za to. 2. séria - 95% Začiatok série šokujúci. Koniec mierne predvídateľný. Politických hier je tu oproti prvej sérii o čosi viac. Poslednú zápletku ale tvorilo cca 5-6 časti a občas som sa už strácal v tom kto ma s kým dohodu a kto koho ako podviedol. Samozrejme štýl príbehu ostal nezmenený a monológy boli epické. Ja proste zbožňujem keď sa Frank pozrie na tú kameru. Som zvedavý čo bude náplňou tretej série ale už sa nemôžem dočkať. Klop Klop :) 3. séria - 85% Seriál si stále držal úroveň. Niektoré časti boli naozaj štýlové. Ruský prezident by si zaslúžil aj vlastný spin off. Ale tento krát už séria bola trocha menej "dorážajúca". A stála sa vec, ktorej som sa obával najviac. Vzťah Frank-Claire bol ten najkrajší a najlepší vzťah v Hollywoode naozaj. V tretej sérii sa začali riešiť vzťahy až príliš. A občas mi to začínalo pripomínať vzťah Walter-Bitch... ehm pardon Skyler (ak sa ma spýtate, ktorú seriálovú postavu nenávidím najviac vôbec, bude to presne táto Bitchler)