Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Zaujímavosti k filmom (11)

Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story (2016)

6týždňové pretáčky sa mali týkať až 40 % filmu. Svedčí o tom aj mnoho chýbajúcich scén z trailerov.

Mr. Robot

Mr. Robot (2015) (seriál)

Jazyky, ktorými Tyrell Wellick a Joanna Wellick hovoria medzi sebou, sú švédsky (Tyrell) a dánsky (Joanna).

Mr. Robot

Mr. Robot (2015) (seriál)

Vo Virginii, v deň vysielania poslednej časti 1. série, útočník zastrelil v živom vysielaní kameramana a reportérku. Z dôvodu podobných udalosti vyobrazených v epizóde, bolo finále posunuté o týždeň.

Správná posádka

Správná posádka (1983)

Svetlušky, ktoré videl John Glenn (Ed Harris) pri svojom oblete zeme, sa ukázali ako zmrznuté pary z výparníku na trupe lodi.

Správná posádka

Správná posádka (1983)

Po tom, ako sa John Glenn (Ed Harris) úspešne dostal na orbit, mu Alan Shepard (Scott Glenn) zahlásil, že má povolenie na 7 obletov zeme. Toto astronaut naozaj povedal, ale od začiatku letu sa počítalo iba s 3 obletmi zeme a nebol tak let skrátený iba na 3 oblety, ako sa vo filme uvádza.

Správná posádka

Správná posádka (1983)

Ruské rakety, ktoré vidno pri štarte Gagarina a Sputniku, nie sú tie, ktorými sa naozaj štartovalo. Tieto rakety sú novšie verzie tých, ktorými sa vtedy štartovalo.

Gagarin: Prvý vo vesmíre

Gagarin: Prvý vo vesmíre (2013)

Ak sa pri štarte pozriete na raketu, tak dym, ktorý vychádza z rakety, nie je vidieť všade a počas scény sa neprirodzene posúva.

Októbrové nebo

Októbrové nebo (1999)

V scéne, kde Homer (Jake Gyllenhaal) sleduje neúspešný štart rakety Vanguard s prvou americkou družicou, píše Wernherovi von Braunovi (Joe Digaetano), že je mu ľúto neúspešného štartu. Pravdou ale je, že von Braun nemal so štartom tejto rakety nič spoločné. Pôvodne mal prvú raketu von Braun vypúšťať, bohužiaľ, kvôli jeho nacistickej minulosti to pridelili námorníctvu USA. Po tomto neúspechu už ale kongres dovolil von Braunovi vypustiť družicu, ktorej štart bol úspešný.

Chad Vader

Chad Vader (2006) (seriál)

Kraťas o mladšom bratovi Dartha Vadera, ktorý pracuje v obchode, získal veľkú popularitu na internete hlavne prostredníctvom YouTube. Pôvodne bol vytvorený pre Kanál 101, no po dvoch dieloch ho zrušili. Prvá epizóda si na YouTube vyslúžila cez 9 000 000 sledujúcich.

Chad Vader

Chad Vader (2006) (seriál)

Snímka vyhrala cenu pre najlepší Star Wars Fan Film.

Reklama