Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

Nezvestní

Nezvestní (2004)

Seriál postupne upadal, ale to nemení nič na skutočnosti, že Lost bol môj vstup do seriálového sveta a dá sa povedať, že vďaka nemu som spoznala hromadu ďalších seriálov a mnohých skvelých ľudí. #1 z nostalgie. // Paci sa mi, ako postupne vyplavaju rozne veci a niektore poriadne naburaju moje dovtedajsie predpoklady okolo danej osoby. Uz len napriklad to okolo pobehovania pana Locka. Neviem ako vam, ale mne to nedoslo ani ked sa tak pozeral po prebrati na svoje ponozky, ani ked kreslo ostatni pouzivali ako vozik a smiali sa, ze jeho majitel ho uz nebude potrebovat. Super. Do toho natocene i odohrane bez prapodivnych zmatocnosti...

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Po S2 o 1* hodnotenie znižujem. / S3 bola zase o kusisko lepšia, i keď prvú neprekonala. S prihliadnutím na ojedinelosť seriálu naspäť 5*.

2 baby na mizine

2 baby na mizine (2011)

S1: Prekvapenie sezony. Maxina pohotovost ma uzasne bavi. S2 slabučká, dúfam sa pred s3 poučia.

Ted a spol.

Ted a spol. (2009)

"I guess that makes me... vulnerable?", "Thank you...? Yes", "You were alergic to my parfume" :) Ze tento komentar nedava zmysel? Nemate za co! :P

Whitney

Whitney (2011)

S2: Stále sranda, dúfam v S3. // S1: Zabavne, ukecane, vtipne. Susuperr, ze bude S2.

Alias

Alias (2001)

Ako filmu by som tomu asi vytýkala hromadu vecí, ale ako seriál je to perfektné. Garnerka sa tam perfektne hodí a obľúbila som si aj Vartana a hm, toho černocha (neviem meno). Pochopitelne prve serie su zabavnejsie nez nasledujuce, su menej prekombinovane a opakujuce sa, ale pustila som si vsetkych 5 serii a nelutujem.

Dr. House

Dr. House (2004)

Komplet. Goodbye, you moron. :* (1. a 4. seria su skvele, 2. a 3. obcas trochu nudne a slzozmykajuce. 5. a 6 v pohode, 7 a 8 su... ine.)

Moderná rodina

Moderná rodina (2009)

Objavila som az v 2018 a ficim si diel za dielom s usmevom na perach. //Edit 9.4.2020: Posledné asi 2 série som už na nové diely musela čakať, no vždy som sa na ne tešila. Uznávam, že 11 sérií je tak akurát aby si udržali 5hviezdičkové hodnotenie, no budú mi chýbať.