Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (12)

Do No Harm

Do No Harm (2013) (seriál)

Steven a Ian sú úplne odlišné osobnosti. Steven je zodpovedný konzervatívny chirurg, Ian je agresívny voľnomyšlienkár. Problém je, že sa delia o jedno telo, každý má naň na sekundu presne dvanásť hodín. Problém je to teraz teda hlavne pre Stevena, pretože päť rokov dokázal svoje telo na konci svojich dvanástich hodín natvrdo uspať, čo teraz znovu prebudenému Ianovi na nálade nijako nepridáva.

Jaskyňa Zlatej ruže alebo princezná Fantaghiro V

Jaskyňa Zlatej ruže alebo princezná Fantaghiro V (1996) (TV film)

Fantaghirò sa bez spomienok na svoj svet ocitá v inej dimenzii, kde obyvateľstvo trpí strachom a hladom - ľudia miznú bez stopy a akékoľvek jedlo, ktoré sa niekto pokúsi zjesť, následne ožije a pokúsi sa zjesť jeho. Pomocou detí, trochu popletenej čarodejky a hlavne príťažlivého podvodníčka, musí Fantaghirò čo najskôr nájsť a premôcť toho, ktorý si hovorí Bezejmenný.

Svatební přání

Svatební přání (2007) (TV film)

Sara (Katee Sackhoff, Battlerstar Galactica) pri zatmení Slnka vysloví želanie, aby mala svadbu s obľúbeným spolužiakom (ktorý ani nevie, že ona existuje), aby mali skvelú kariéru, bavorák... Zrazu sa o 17 rokov neskôr obaja ocitnú v kostole vo svoj svadobný deň a postupne objavujú nový skvelý život. Sú na dospelácky život ale pripravení? A je ich nový život naozaj tak skvelý? Človek by si mal dávať pozor, čo si praje...

Nežní zabijaci

Nežní zabijaci (2009) (seriál)

Skupinka ľudí sa stala súčasťou experimentu, pri ktorom im pozmenili osobnosť, zmenili spomienky, pohnútky - urobili z nich niekoho iného, bábky vhodné pre momentálne účely klientov. Mimo plnenia najrôznejších úloh žijú normálny život svojej novej osobnosti, v dome zvanom Dollhouse. Problém nastáva, keď si jedna z bábiek - Echo (Eliza Dushku) - začne uvedomovať svoje prirodzené ja a čo sa s nimi deje. Navyše sa k nej snaží priblížiť niekto z vonku, kto chce Dollhouse zničiť.

The Fox and the Hound 2

The Fox and the Hound 2 (2006)

Todd a Copper sú najleší priatelia. Keď však náhodou stretnú psiu spevácku skupinu, pri ktorej nešikovný Copper objaví niečo, v čom je dobrý, kamarátom hrozí odlúčenie. A to zďaleka nie je jediný problém, ktorý budú líšča a šteňa musieť vyriešiť...

Satisfakce

Satisfakce (2007) (seriál)

Šesť žien. Dva životy. Jedna profesia. Seriál približuje životy šiestich krásnych žien pracujúcich v bordeli vysokej triedy: ich emócie, vzťahy s rôznymi klientmi i ich vlastnými deťmi či partnermi.

Podvodníci

Podvodníci (2008) (seriál)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe.

Merlin

Merlin (2008) (seriál)

Príbehy mladého čarodejníka Merlina (Colin Morgan) od jeho prvého stretnutia s mladým nafúkaným Artušom (Bradley James), Morganou (Katie McGrath) či Guinevere (Angel Coulby). Nemá to jednoduché, na Kamelote je už 20 rokov prísne zakázaná akákoľvek mágia a čarodejníci sú bez milosti popravovaní - a Artuš či kráľovstvo sú neustále v nebezpečenstve.

Rikud Mesukan

Rikud Mesukan (2007)

Schyľuje sa k významnej tanečnej súťaži, no Yossi, tancujúci hlavne po nociach s partiou v klube, i Annabelle, z rodiny z lepšej spoločnosti, ktorá jej tancovanie neschvaľuje, náhle prichádzajú o partnera. Dokážu prekonať všetky prekážky na ceste k víťazstvu a láske?

Jaskyňa Zlatej ruže alebo princezná Fantaghiro IV.

Jaskyňa Zlatej ruže alebo princezná Fantaghiro IV. (1994) (TV film)

Po svete začnú miznúť celé hrady, vrátane všetkého, čo sa v nich práve nachádzalo. Neohrozená Fantaghirò sa, spoločne s Tarabasom a mladým princom Parselom, ktorý o svoj hrad tiež prišiel, vydá nájsť toho, kto je za to zodpovedný, aby získala hrad i milovaných ľudí naspäť a napravila bezprávie. Mocného čarodeja skutočne nájdu, ale tým pre nich ťažké chvíle len začínajú. Čarodej má svoje vlastné plány...

Pirates: 3D Show

Pirates: 3D Show (1999)

Piráti 3D je príbeh o chlapcovi, ktorý bol sám zanechaný na tropickom ostrove pirátskym kapitánom Luckym (Leslie Nielsen). Keď sa Lucky vráti po poklad, čaká jeho i jeho posádku nespočet pastí.

Ľadové ostrie 3: Splnený sen

Ľadové ostrie 3: Splnený sen (2008) (TV film)

Zach Conroy (Matt Lanter, HEROES) a Celeste Mercier tvoria ten naj-sexy pár na ľade i mimo neho, kým škaredý pád na tréningu nezabráni spoločnej účasti na majstrovstvách. Ich sny o zlate, rovnako, ako ich románik, su uložené k ľadu a Zach si musí rýchlo nájť novú parterku. Náhodou objaví Alejandru Delgado (Francia Raisa), mladú prostorekú hokejistku s ladnými pohybmi - a nebojácnym štýlom korčuľovania. Keď ich tréner prebehne ku konkurencii, Zachovi sa rýchlo podarí nájsť dokonalú trénerskú náhradu - Jackie Dorsey. Tá ich rozhodne nešetrí a obaja krasokorčuliari do tréningu dávajú všetko - len sa zdá, že naviac aj srdce. Ich okolie im tiež nič neuľahčí; aby mohli vyhrať, potrebujú vyriešiť niekoľko problémov... a zapojiť do propgramu niečo, čo sa nikto iný neodváži.

Reklama