Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Zaujímavosti k filmom (5)

Dokonalý pár

Dokonalý pár (2002) (TV film)

Film vznikol podľa úspešného románu (nie len) autorskej dvojce Josie Lloyd(-ová) a Emlyn Rees, ktorý vyšiel pod názvom "Come Together" v roku 1998. U nás román vyšiel v nakladateľstve Ikar v roku 2000 pod titulom "Prelietavé známosti" ("Přelétavé známosti") a dočkal sa aj voľného pokračovania románom "Come Again" ("Znova v tom lietame" / "Život ve dvou").

Slovensko hľadá SuperStar

Slovensko hľadá SuperStar (2004) (relácia)

V 3. sérii, bežiacej v roku 2007, sa do Top 10 dostali: Marcel Berky, Vierka Berkyová, Natália Hatalová, Michal Chrenko, Martin Konrád, Ivana Kováčová, Tomáš Krak, Dominika Mirgová, Robo Šimko a Alexandra Zelezníková. Vyhrala Vierka Berkyová. Hviezdnu rotu "vyhral" Michal Spevák.

Udalosť

Udalosť (2008)

M. Night Shyamalan si tentokrát príliš nezahral. Prepožičal hlas Joeymu (neustále volajúcemu Alme).

Slovensko hľadá SuperStar

Slovensko hľadá SuperStar (2004) (relácia)

Prvá séria bežala na programe STV na prelome rokov 2004 a 2005. Do finále sa dostali: Peter Kotuľa, Martina Šindlerová, Tomáš Bezdeda, Zdenka Predná, Peter Konček, Robo Mikla, Katka Koščová, Samuel Tomeček, Miro Jaroš a Petra Humeňanská. Zvíťazila Katka Koščová. Robo Mikla odstúpil v 7. finálovom kole. Martina Šindlerová sa neskôr nechala premenovať na Schindlerová. Tomáš Bezdeda mal neskôr vážny vzťah s moderátorkou súťaže, Adelou Banášovou.

Nezvestní

Nezvestní (2004) (seriál)

V súvislosti so seriálom v ČR pred Vianocami 2006 vyšlo niekoľko kníh: "Boj o přežití", "Falešná identita" a "Známky života". Ide o oficiálne publikácie zo sveta seriálu. Hrdinov zo seriálu v nich ale nájdete len výnimočne a okrajovo. Okrem nich vyšla aj publikácia "Ztraceni - kronika TV seriálu", venujúca sa tvorcom, hercom, epizódam a celkovo seriálu do konca 1. série.

Reklama