Reklama

Reklama

Pavel Bruchala

Pavel Bruchala

nar. 25.10.1977 (46 rokov)

Biografia

Pavel Bruchala, známy hlavne ako moderátor, sa na televíznych obrazovkách objavuje už dlhé roky. Nie každý však vie, že vyštudoval herectvo. Už počas štúdia si ho Markíza všimla a dostal ponuku na moderovanie Telerána, ktorú však najprv odmietol a prijal ju až na druhýkrát: „Bol som šokovaný, keď mi zavolali ešte raz a pozvali ma na konkurz do relácie Vitajte doma.“ Tentoraz neváhal a ponuku prijal. Reláciu ale po pár mesiacoch aj tak zrušili a jemu zostalo Teleráno. Odvtedy ako moderátor pôsobil v rôznych reláciách a ľudia ho ako herca nikdy nevnímali.

Jeho herecká kariéra sa začala úplnou náhodou, keď ho v bufete oslovila dramaturgička seriálu Druhý dych a pozvala ho na kasting, ktorý dopadol dobre a Pavel dostal rolu negatívnej postavy Lukáša. Tá má od Pavlovho imidžu síce ďaleko, ale keďže sa priznal, že si v seriáli chcel zahrať už dlhšiu dobu, rolu s radosťou prijal.

Okrem pobytu pred kamerami láka Bruchalu ako milovníka divadla aj javisko. Prednosť dáva skôr klasickým hrám, extrémne a alternatívne divadlá ho nelákajú. Pavel neváha a na divadlo si vo voľnom čase aj zájde. Na vlastné oči videl hrať Kevina Spaceyho či Judea Lawa.

Domo "metal.storm" Highwayman

Herec

Seriály
2012

Búrlivé víno

 

Horúca krv

2011

Druhý dych

2008

Priateľky

2006

Susedia

Hosť

Reklama

Reklama