Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

Mishqo odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak aby som aj niečo slovenské ohodnotil slovne =D ... Pičovina na kvadrát. Len Slováci dokážu robiť z komára somára a ešte k tomu aj prilákať tisícky divákov pri televíznych obrazovkách. Ja to fakt nechápem. Veď ten seriál patrí na samé dno filmovej/seriálovej "tvorby". Lepší scenár by napísalo aj dieťa z prvého stupňa na ZŠ. Postavy sa správajú maximálne hlúpo. Rieši sa tam piate cez deviate, problémy, ktoré nemajú s pôvodnou koncepciou nič spoločné. A o hereckých výkonoch asi radšej pomlčím, i keď takýto plytký scenár by spravil asi aj z Meryl Streep len obyčajnú stážistku. Ale aby som tomuto seriálu až toľko nekrivdil, treba dodať že na tom dne sa k nemu pripája väčšina slovenských seriálov. Amen! ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Seriál, ktorý je veľmi podobný svojim nedávnym predchodcom z tvorby našich komerčných televízií z posledných 5 rokov. Herecky je dôveryhodný, ale ako niečo zaujímavé, dejovo inovatívne ani náhodou. Je to opäť jedna veľká konverzačka a to veľmi neznesiteľná. Po pár minútach som sa v tom strácal a pripadalo mi to veľmi negatívne a nudné. Keď príde ešte raz niečo takéto, zo života bohatšej vrstvy, s podobnými témami a myšlienkami, už nebudem váhať dať odpad. Toto je ako seriál Horúca krv, len tu nie je akoby ranč, ale vinice. Dej vyzerá ako Ordinácia v ružovej záhrade, toto je len ďalší zlý výplod z našej televíznej tvorby, nerád odchádzam od niečo zo zbytočne stiahnutím bruchom, tu to tak je. 05.06.2013 - Musím doplniť svoj komentár a zhoršiť hodnotenie. Tomuto seriálu prepadla moja rodina a ja to nedokážem zniesť pozerať. myslel som, že spočiatku, že to ujde, no je z toho zlátanina horšieho kalibru než spomínaná Ordinácia. Z Pociskovej, Kostelného, Tůmu a tisíckrát prepraných hercov a herečiek v takýchto seriáloch s otrasným scenárom už priam nemôžem. Berieme mi to priam dych, ničí mi to rodinu ako telenovely, mám chuť rozmlátiť televízori a zrušiť pripojenie, je to výplach mozgov spolu so správami, oni tie ovce fakt potrebujú, takto okaté zvratky snáď nedávali ani za komunizmu, pardón socializmu. ()

Reklama

kebom odpad!

všetky recenzie používateľa

To už je najnovšia móda ukradnúť názov (z oproti tomu) podareného filmu? Ako paródia výborné, za zmienku stojí napríklad "dialóg" Ivana Letka s akýmsi "hercom", ktorý sa ho pýta, aké víno má priniesť. Ten mu odpovie, že červené suché :-). To je ako keby som si prišiel do autosalónu vyberať auto a predavačovi by som povedal, že chcem dieselové auto a pritom by som bol majiteľom povedzme automobilky... ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

TV Narkoza prisla zas s dalsim serialom. Medzi Narkozou a TV Hnoj sice prebieha sutaz, ale o to, ktora telka prinesie na TV obrazovky vacsiu fekaliu a primitivizmus. Tazko vyberat. Narkoza vedie s touto fekaliou, a TV Hnoj zase so Slnko, seno, slanina. Nebolo toho hnoja uz dost : Farmy, zamena Manzeliek..... ? Kazdopadne za mna smer hnojisko je isty : 0 % ()

Scarsyan odpad!

všetky recenzie používateľa

Nela Pocisková vo svojej životnej role, kde je pred kamerami asi každú sekundu. Čo na tom, že do väčšiny tých scén je tlačená nasilu, len aby tam bola :D A tá dynamika deja, kde z jednej situácie sa stane po prejdení pár krokov druhá, kde sa asi tri minúty hovorí o "cikaní a kakaní" ich štvornohého miláčika,ktorá následne sa strhne v inú situáciu v pivničke, kde sa stretávame s úchvatným dialógom typu "A čo také chýba tomu vínu? - Chuť lásky"...presne na toto sa čakalo :D ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • 870 000 je najvyšší dosiahnutý počet divákov. Rekord si seriál vytvoril 1. apríla 2013. (Zdroj: cas.sk)
  • Namiesto vína pili herci v seriáli cviklovú šťavu. (tommy187)
  • Počas osemmesačného nakrúcania seriálu otehotneli hneď dve herečky, a to Alena Ďuranová (Dáša) a Monika Hilmerová (Eva), a preto museli tvorcovia obe tehotenstvá zakomponovať do deja. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama