Reklama

Reklama

VOD (1)

Relácia televízie Markíza. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (33)

tron odpad!

všetky recenzie používateľa

Hnus. Televízia Markíza raz za sto rokov vie urobiť program o „ťažkých životných osudoch“. Hádal by som sa, ale myslím si, že taký Vilo Rozboril v „Modrom z neba“ (hoci nie som žiadnym extra fanúšikom relácie ani moderátora), to zvládol nonšalantne. Naopak, „Reflex“ má oveľa bližšie k verejnoprávnej "Pošte pre teba". V každej časti sa nachádza viacero reportáží, z nich mnohé sú o „smutných ľudských životoch“ (smrteľné choroby, zlé sociálne podmienky). Relácii chýba úroveň, má primitívnych moderátorov (odporný mím a nejaká baba, ktorej meno našťastie nepoznám) a STÁLE siaha po zjednodušovaní a citovom vydieraní. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Raz za čas sa tu objaví aj zaujímavá téma, ktorá si zaslúži, aby sa o nej verejne hovorilo. No bohužiaľ 80% tém sú len zbytočnosti a malichernosti, ktoré svojim "posolstvom" aj tak nemajú čo povedať. Avšak najhoršie na celej relácií je, že väčšinou v nej chýba objektivita a takmer vždy je zameraná len a len na tie extrémy, takže manipulácia v plnom prúde, no koniec koncov ako každá publicistická relácia na Markíze. A ako čerešnička na torte: maximálne nesympatický Bruchala, ktorý nás celým týmto sprevádza... ()

Reklama

helrohir odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalší z odpadov, ktoré nám v pravidelných intervaloch predostierajú naše komerčné televízie. "Najlepšie" na tom bolo asi to, že v jednej chvíli išiel príbeh o postihnutom dietati a ťažkostiach s jeho výchovou a následná reportáž bola o psovi nejakej celebrity....proste je to odpad bez štipky sebareflexie. A ešte musím dodať, že primitívnejšieho moderátora ako je Bruchala som snáď ani nevidel. ()

SarumanKo odpad!

všetky recenzie používateľa

Paľo Bruchala, z ktorého modrých očí empatia priam strieka, sa ma každodenne snaží rozplakať a za to ho, bez servítky pred papuľou, nenávidím. A ani fakt, že ma omnoho častejšie rozosmeje nie je poľahčujúcou okolnosťou. Takže čo máme na programe dnes? Dieťa s rakovinou, ktoré oplakáva celá obec, potom sonda do duší obetí povodní, človek postrádajúci končatiny, ktorý sa dokáže plnohodnotne začleniť do spoločnosti a záverom niečo "zábavnejšie", nejaká vypatlaná celebritka si kúpila nový, väčší, luxusnejší dom a určite nám k reportáži pribalí aj vtipný zážitok pri sťahovaní alebo rozjuchané šteniatka, ktoré sa chvalabohu narodili zdravé. Človek musí byť asketik, aby toto aspoň raz dopozeral. (0%) ()

ModryPlamen 

všetky recenzie používateľa

Táto recenzia, spolu s recenziami Barrandovských podvodov, pochádza z čias krátko po registrácií na ČSFD, keď som ešte premýšľal, ktorým audiovizuálnym dielam sa tu budem venovať. A medzi prvé nápady patrilo aj to, že sa tu budem venovať českej a slovenskej televíznej tvorbe vysielanej na našich televíznych staniciach. A jedným z pozostatkov tohto nápadu je aj recenzia k markizáckej relácií Reflex, ktorá je vysielaná pravidelne po prvých televíznych novinách. Táto relácia je tvorená buď tromi alebo štyrmi dlhšími reportážami. V minulosti, v období okolo rokov 2010 až 2012 bol obsah relácie nepozerateľný, pamätám si na reportáž akejsi veštice, ktorá nám vykladala, čo sa stane 21. decembra 2012. Obsahom tejto reportáže boli scény totálne zaplavenej zeme, z ktorej vykukovalo pár ostrovov. A ďalším obsahom relácie boli uplakané citlivé príbehy a zvieratká celebrít. V súčasnosti sa relácia o niečo zlepšila, zaznamenal som pár investigatívnych reportáži, napríklad o Seredských drogách, ale že by som mal záujem tráviť svoj čas sledovaním tejto relácie, to určite nie. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • V diele, keď natáčali život v bratislavskom Pentagóne, štábu na aute rozbili bočné okno a ukradli 5 eur. (Zdroj: markiza.sk) (pukjus)

Reklama

Reklama