Reklama

Reklama

Horúca krv

(seriál)
Slovensko, 2012, 60 min

Obsahy(1)

O šťastie treba bojovať! Horkokrvnosť však nie je vždy namieste!   Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme...
Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (44)

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Zhliadla som síce len pár dielov, ale musím podotknúť, že tento seriál ma milo prekvapil. Konečne dej, spád, zápletka - a i nejaký tí sympatickí hrdinovia, ktorým sa dá i držať palce. Bod pre tvorcov. Horšie je to už s odkazmi na iné kultúry - ranče, kovbojské klobúky, argentínska telenovelovosť celého projektu ... Určite je však tento projekt lešpí ako Ordinácia, Panelák a všetko podobné, čo sa v posledných rokoch u nás vydáva za seriály, dohromady. DODATOK: odvolávam. Stále lepší ako Ordinácia a Panelák, no natiahnutý a preafektovaný projekt ()

SeanLSD odpad!

všetky recenzie používateľa

Čoho je príliš... no donekonečna sa to znášať nedá. Ach, tie skurvené medziľudské vzťahy. Sledujúc slovenské seriály, človek má pocit, že to najhoršie čo sa mu môže stať, je žiť medzi ľuďmi, nebodaj dokonca v rodine, a čim početnejšej, tým horšie ! To mu totiž hrozí všetko, čo tak dobre poznáme, tak prečo sa na to, kurva, mám pozerať ešte aj v bedni na polovici kanálov ?! - ak je to navyše neprirodzené, teatrálne a v idiotskom, nastajlovanom módnom balení pri akciovej cene v štýle čo najviac kvantity, a na kvalitu serte, veď niečím tie regály gigantických hypermarketov napchať musíme. Áno, a bohužiaľ, tieto seriály veľmi dobře, hoci iba čiastkovo, vystihujú mentalitu mnohých obyvateľov súčasného Slovenska. ()

Reklama

tommy187

všetky recenzie používateľa

Horúca krv je úplne typický slovenský seriál. Už otrepaná zápletka, v podstate herecké výkony (česť výnimkám) nestoja za veľa a nevýrazné prevedenie. Čo sa týka romantickej stránky seriálu je to prvé +, tieto scény sú nahraté dobre - a v podstate tam nie sú takmer žiadne chyby. Neodpustím si, ale pridám ešte jednu vec, ktorá mi strašne vadí! Seriál sa snaží byť akčný a vôbec mu to nevychádza, len ho to viac strápňuje ... Ako patriot radšej nehodnotím, lebo by to bolo určite niečo okolo jednej hviezdičky. Prvé časti: 15% Btw, súhlasím s T2, Gabriela si zaslúžila väčšiu rolu, v Horúcej krvi aj napriek bezvýznamnej úlohe patrila k najlepším. ()

nessbeal odpad!

všetky recenzie používateľa

Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme... Aj o tom je nový rodinný dramatický seriál Horúca krv, ktorý štartuje na obrazovkách Markízy 21. augusta o 20.20! Uvidíme v ňom nielen mnoho známych hereckých tvárí, ale aj hercov, pred ktorými sa sľubná kariéra ešte len otvára. Objavia sa vňom okrem iných napríklad aj Zuzana Skopálová, Marek Ťapák či Daniel Žulčák. ***** Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. ()

marlon 

všetky recenzie používateľa

Dvaja týpkovia vojdu do krčmy. Bez slova objednajú fľašu Borovičky a mĺčky ju aj stiahnu. Bez slova objednajú ďalšiu fľašu Borovičky a znova ju v tichosti zlikviduju. To isté sa opakuje aj pri tretej a štvrtej. Keď dopijajú piatu, konečne sa jeden ozve: "Ta tota Borovička baaaaarz dobra". A druhý mu na to: "Ta si sem došiel pit, abo debatovat?" Tomu L. Latinakovi to setsakramentsky sadlo :-) ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • V časti 02x1 "Cudzí príbuzný", keď nastupuje Stanke so Skopálovou do auta, si môžeme v odraze čelného skla všimnúť ruchový mikrofón. (Johnny.ARN)
  • V časti 02x08 s názvom "Precitnutie" si pri oprave Zuzaninho auta môžeme v odraze skla všimnúť kameramana. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama