Reklama

Reklama

Horúca krv

(seriál)
Slovensko, 2012, 60 min

Obsahy(1)

O šťastie treba bojovať! Horkokrvnosť však nie je vždy namieste!   Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme...
Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (44)

nessbeal odpad!

všetky recenzie používateľa

Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme... Aj o tom je nový rodinný dramatický seriál Horúca krv, ktorý štartuje na obrazovkách Markízy 21. augusta o 20.20! Uvidíme v ňom nielen mnoho známych hereckých tvárí, ale aj hercov, pred ktorými sa sľubná kariéra ešte len otvára. Objavia sa vňom okrem iných napríklad aj Zuzana Skopálová, Marek Ťapák či Daniel Žulčák. ***** Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. ()

emdvojka

všetky recenzie používateľa

Desať slovenských seriálov, v ktorých sa prezentuje dookola desať slovenských hercov a v nich majú stále hrať tri charaktery, ktoré sa viac či menej opakujú v každom rodinnom a či romantickom seriály v televíznej produkcii komerčných firiem. Na to sa už nedá pozerať!!... a povedzme si pravdu už vlastne ani hodnotiť. ()

Reklama

moviefilm

všetky recenzie používateľa

Videl som len prvý diel, preto by som nemal hodnotiť, no treba tomu vylepšiť percentuálne hodnotenie. Tento seriál si tak málo percent nezaslúži. Bravúrne herecké výkony všetkých zúčastnených, najlepší kamerový výkon, ako som na Slovensku videl, príbeh jednoduchý (narozdiel od konkurenčného Pod povrchom), dialógy ozaj vynikajúce. S postavami sa dá veľmi rýchlo stotožniť a výsledok bol taký, že som nechcel, aby to skončilo. Skutočne nemám čo vytknúť... Aktualizácia: Seriál sa po čase naozaj zmenil na absolútny štandard v rámci slovenských seriálov, a teda k horšiemu. Skutočne sa z toho stala jedna narýchlo vytváraná telenovela. Len je škoda tých prvých dielov, pretože tie boli naozaj vynikajúce. Asi nasadili latku privysoko. P.S.: Opäť sťahujem hodnotenie. Neviem totiž, či mám hodnotiť prvotné diely, alebo tie neskoršie, alebo spraviť priemer, tak radšej neurobím nič... ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Zhliadla som síce len pár dielov, ale musím podotknúť, že tento seriál ma milo prekvapil. Konečne dej, spád, zápletka - a i nejaký tí sympatickí hrdinovia, ktorým sa dá i držať palce. Bod pre tvorcov. Horšie je to už s odkazmi na iné kultúry - ranče, kovbojské klobúky, argentínska telenovelovosť celého projektu ... Určite je však tento projekt lešpí ako Ordinácia, Panelák a všetko podobné, čo sa v posledných rokoch u nás vydáva za seriály, dohromady. DODATOK: odvolávam. Stále lepší ako Ordinácia a Panelák, no natiahnutý a preafektovaný projekt ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

Lepší seriál ako konkurenčný Pod Povrchom na JOJ-ke. Tu sú oveľa lepší herci, slovenská herecká elita ktorá podáva perfektný výkon a majú dobré postavy, až prekvapivo slušná výprava seriálu, pekné prostredie, interiéry, zaujímavá hudba a najdôležitejšie - príbeh, jednoduchý, ale dá sa nato bez problémov pozerať. Aspoň pre slovenského Terminátora. ;) ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • V časti 02x08 s názvom "Precitnutie" si pri oprave Zuzaninho auta môžeme v odraze skla všimnúť kameramana. (Johnny.ARN)
  • Počas nakrúcania scény s koňom sa Jozefovi Vajdovi stala nehoda. Pri tom, ako padal z koňa priamo na hlavu, si ale zachoval duchaprítomnosť a dal sa do kotúľa, čím zabránil nešťastiu. Situáciu okomentoval slovami: „Pred desiatkami rokov som už podobne spadol. Vtedy mi môj tréner povedal: „Sadni si hneď na koňa, lebo sa na neho už nikdy nevrátiš!“, a tejto rady som sa držal aj teraz“. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama