Reklama

Reklama

Sonya Balmores

Sonya Balmores

nar. 23.06.1986 (37 rokov)
Kauai, Hawaii, USA

Biografia

Sonya Balmores sa narodila na ostrove Kauai, na Havaji v roku 1986, ako druhá dcéra filipínskeho otca a írsko-americko-indickej matky. Sonya už v 13-tich rokoch začala s modelingom a pozornosť verejnosti na seba pritiahla v roku 2004, kedy vyhrala Miss Hawaii Teen USA. Neskôr sa stala aj finalistkou v celonárodne vysielanom Miss Teen USA (pre Havaj to bolo najvyššie umiestnenie od roku 1985).

Počas štúdia na univerzite Hawaii Pacific sa rozhodla ho prerušiť a presťahovať sa do Los Angeles, kde chcela vyštudovať herectvo. No predtým ako sa presťahovala, Sonya strávila šesť mesiacov v Thajsku, Indii a na Novom Zélande, kde pracovala pre organizáciu "Mládež s poslaním" (navštevovala detské domovy a pomáhala chudobným). V roku 2005 sa objavila na titulných stránkach magazínov Women's Health, Outside a Foam.

Sonya sa zatiaľ vo filmovom priemysle veľmi nepresadila, no za zmienku stojí úloha v seriáli Beyond the Break (Pláž Makaha), v ktorom získala rolu Kai Kealoha. V roku 2011 si zahrala postavu Maliny Birchovej vo filme Soul Surfer (Surférka).

dom1niq

Herečka

Hosť

Reklama

Reklama