Reklama

Reklama

Moonrise

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Po smrti manželky premôže country speváka Willa Browna (Granger Smith) smútok do takej miery, že odsunie svoju kariéru na vedľajšiu koľaj a vzdiali sa aj svojej malej dcére Ellie (Piper Clurman). Šikovná a talentovaná cvičiteľka koní Sam (Sonya Balmores) mu však ukáže v čom je sila odpustenia a lásky, aby mohol opäť začať žiť. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mesiac povstal, country spevák našiel späť svoj hlas, aj čokoládku si našiel, i s dcérou v pohode, no proste klasický TV film, ktorý by prekvapil len neexistujúcim happyendom alebo keby v tom Texase padali krúpy. Ale nestalo sa. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Typická šablónovitá romantická seansa á la Rosamunde. Aj keď uznávam, že to prostredie ranču bolo skutočne príjemnou scenériou pre tento film. Rovnako aj náročná situácia, v ktorej sa rodina ovdoveného Willa ocitla, mala potenciál na rozvíjanie rodinnej psychologickej drámy. Spočiatku to tak aj vyzeralo, ale ako náhle prišla Sam, bolo jasné, kam celý film smeruje. Všetko išlo podľa typických klišé foriem, a prvotný potenciál išiel do kytek. 2* ()

Reklama

Reklama

Reklama