Reklama

Reklama

Milan Šimáček

Milan Šimáček

nar. 15.02.1973 (51 rokov)
Praha, Československo

Zaujímavosti (11)

  • Je ženatý a má čtyři děti. (sator)

Moudrá sova (1988)

  • Dům rodiny Petra (Milan Šimáček) a sousední prodejna stojí v ulici Antala Staška v Praze, přímo u dnešní stejnojmenné autobusové zastávky. (rakovnik)

My všichni školou povinní (1984)

  • Gabriela Vránová (učiteľka Hajská) spomína, čo sa jej stalo počas natáčania: "Keď sa seriál už vysielal, mi volala istá dáma. Kládla mi na srdce, aby som bola na toho Olivu (Milan Šimáček) dobrá. Márne som jej vysvetľovala, že to nie je v mojich silách, že by sa skôr mala obrátiť na scenáristov.“ (Raccoon.city)

My všichni školou povinní (1984)

  • Jana Šulcová (Emilie Hrdinová) spomína "Řeknu vám, v té době jsem měla malé děti, a do toho v šest ráno přijel taxík z Barrandova a v něm to moje filmové dítě - Jirka Oliva (Milan Šimáček). Odpočinutý a jak sbíječka mluví a mluví. Od vlastních dětí jsem musela odejít a na klíně mi sedělo tohle filmové. Povídám mu: Když budeš zticha až na Barrandov, koupím ti pytlík bonbonů. Na Barrandově zase spustil. Kdybyste viděli ta jeho dojemná očička! Říkám: Nelez po mně, nejsem tvoje maminka. Ale pak zahlédnu ta očka, zjihnu a povídám: Pojď se pomazlit" (Raccoon.city)

My všichni školou povinní (1984)

Herec

Hosť

Reklama

Reklama