Reklama

Reklama

Jeepers Creepers: Reborn

  • USA Jeepers Creepers 4
Trailer 1

Obsahy(1)

Film se odehrává v době, kdy festival Horror Hound pořádá svou vůbec první akci v Louisianě, kam přitahuje stovky geeků, šílenců a zarytých hororových fanoušků z širokého okolí. Mezi nimi je Chase, doprovázený svou přítelkyní Laine. Během cesty Laine začíná zažívat nevysvětlitelné předtuchy a znepokojivé vize spojené s minulostí města a zejména s místní legendou The Creeper. Když festival začíná, věří, že na místo bylo přivoláno něco nadpřirozeného a že ona je středem toho všeho. (TommyZR)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (61)

maddy

všetky recenzie používateľa

Kristova noho ... Jeepers Creepers nikdy nebola nijako kvalitnou sériou, už prvý film bol len obyčajným priemerom a následné pokračovania padli kvalitatívne ešte hlbšie. Oživovať však sériu po vyše dvadsiatich rokoch s niečím ako je Reborn (a režisérom Iron Sky 2 a 3) je fakt na pováženou. Nefunguje tu totiž vôbec nič, celé je to neskutočne dementné, bez štipky nadhľadu, polo-amatérske, bez jedinej zaujímavejšej scény, nebodaj nejakej atmosféry, zaspalo to dobu tak o tridsať rokov a ešte sa to tvári vážne ako bulharský cigán v klenotníctve. Kto toto mohol natočiť a so všetkou vážnosťou pustiť do sveta v roku 2022, nepochopím. Sračka. CELKOVO: 1/10 ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladý pár prichádza na hororový festival do mestečka v Louisiane, ktoré je opradené legendou o tajomnom Creeperovi, ktorý sa objaví každých 23 rokov a 23 dní po sebe zabíja. Netušia, že dátum festivalu sa zhoduje s jeho ďalším návratom. - Jedna hviezdička za úvodnú scénu s hororovou legendou Dee Wallace, ktorá vyzerá, ako keby bola vystrihnutá z nejakého úplne iného filmu, poprípade ako keby ju zrežíroval niekto úplne iný. To čo začne potom, to sa ani neoplatí komentovať, ale predsa napíšem aspoň pár postrehov. V tomto prerobení série, u ktorej mi nikdy nebolo jasné, prečo sa napriek svojej celkovo nízkej kvalite stala kultom, nefunguje vôbec nič. Odporná kamera, iritujúce filtre, naprosto tupý scenár a ako vrchol sa to celé snaží tváriť úplne vážne s nulovým odlahčením, ktoré by divákovi aspoň trochu naznačilo, že majú tvorcovia štipku sebareflexie. Ak patrí Salvova trojka medzi top 800 najhoršie hodnotených filmov, toto by malo bez problémov atakovať top stovku. A toto išlo prosím pekne do kín, zatial čo pecky ako Prey alebo Fresh vyšli na VOD. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

5 roků trvalo než se natočil další díl Jeeperse Creeperse myslíte si, že ty roky čekání stály za to a je tento díl  kvalitní? Odpověď zní ne z Creepera nejde žádný strach vypadá jak nějaký bezďák co ho odchytly někde na ulici jeho maska je příšerná je to tak nepodařený cosplay , který by z fleku mohly nasadit v nějakém hororu od Asylumu. Vraždy zde nestojí za nic  a na nějaké kvalitní gore rovnou zapomeňte je zde třeba urvaná ruka , vyrvaný mozek, ale že by to za něco stálo se říci nedá i ta krev vypadá divně. Creeper nikdy nepotřeboval pomoc lidí s tím, aby mohl zabíjet našel si je a zabil si je sám tady jsou nějací 3 blbečci co mu dají oběti na zlatém podnosu zavřou mu je do baráku a on si je jen zabije. Docela by mě zajímalo jak z toho chtějí udělat trilogii, když hned první díl je příšerný. Abych jen nekritizoval je zde slušný cosplay na Freddy Kruegera v ženském podání a na Harley Quinn  a začátek je dobrý. 20 procent ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Místo toho, aby to nechali hnít, přichází po třech postupně mimóznějších Salvách Reborn s finským dělostřelcem. Dull až na střechu s kopím Honzy Železného, po nějaké „klaksonkové“ atmosféře z první poloviny jedničky ani stopa a tak často odehrávající se před zeleným plátnem, že si Creepera můžete splést s opáleným Azogem. Při absenci Jonathana Brecka teď vypadá jako kombinace mimozemšťana z Enemy Mine a Jirky Hrzána.. Producent Michael Ohoven by si měl změnit jméno. Zrovna tady se pod jedno podepsal.. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Už předchozí díl nebyl žádná velká sláva, takže překvapení se nekonalo ani tentokrát. Dobrá kamera, slušná hudba a standardní maska. Když už není strašení, pak bych uvítal více krve. Ne že by tu nebyla, ale mordů poskrovnu. Nejlepší je úvodní část, kdy mě potěšila filmová matadorka Dee Wallaceová. Jinak postavy jsou samozřejmě tragické, což by se dalo přehlížet, kdyby byly alespoň řádně vykydleny. Laine má neuvěřitelný ječák, a když se snaží dostat z uvěznění, tak u toho řve, až se chce člověku smát. Režisér je hlupák, a tak i přes varování vběhne do pasti. Vypadá to, že ho ani nedovláčí do sousední místnosti, když tu hle, najednou běhá bez pomoci jako jura. Pobíhání po domě nahoru a dolů je rovněž komické, ale budiž. Škoda, že nebylo lépe využito prostředí festivalu - tam se nabízel masakr. Tak nic... ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (4)

  • Film mal pôvodne opäť režírovať tvorca prvých troch častí Victor Salva. No kvôli kontroverznej minulosti amerického režiséra sa štúdio obávalo kritiky. Salva nakoniec tlaku okolia podľahol a z projektu vycúval. Žezlo nad filmom prevzal Fín Timo Vuorensola, ktorý celý koncept prerobil a z regulárneho tretieho pokračovania, ktoré plánoval Salva, nakoniec urobil reštart. (tXtX)
  • Film vznikol za mesiac. Natáčať sa začalo v druhej polovici decembra 2020 a posledná klapka padla na konci januára 2021. (tXtX)

Reklama

Reklama