Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Prequel k seriálu Yellowstone sleduje rodinu Duttonovcov, ktorá sa vyberie na náročnú cestu cez prérie v snahe uniknúť z chudoby a nájsť lepší život v Montane. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa netahlo k tomuto seriálu (6)

1883 (2021) 

Tesil jsem se tak moc, ze nakonec prevazuje zklamani. Cekal jsem proste neco jinyho. Sheridan se nechal unest na vlnach patosu a pevne verim, ze v ohlasenem pokracovani 1932, tedy mem oblibenem obdobi prohibice a hospodarske krize, se zase vrati na zem. Remeslne ale spickova prace, tady je to bez debat. ()

Řeka (2021) (E03) 

Tempo je teda fakt ultra - pomaly i na me. Ale nepochybuji, ze se to jeste poradne nakopne. ()

Brod (2022) (E04) 

Tady uz to bylo hodne preslazeny, byt paradne natoceny. ()

Jako blesk žluté vlasy (2022) (E07) 

Takze definitivne cervena knihovna, ty kravo. Konecne prijde nejaka akce v podobe paradne natocenyho tornada, ovsem nepochopitelne ukoncena libackou Elsy s nejakym rudokozcem!!! To jsem fakt nepochopil. Remeslna stranka stale na spickove urovni, ale ten scenar - to nemohl delat Sheridan sam, tohle neni z jeho hlavy. ()

Pláč odevzdanosti (2022) (E08) odpad!

Tak tohle uz ne, damy a panove. Misto gradace prichazi naprosto nesmyslna romance dcery byvaleho konfederacniho vojaka k mirumilovnemu Komancovi. Uplne odtrzeny od reality a podle me nasilne naroubovane do scenare pod vlivem dnesni multi kulturni masirky. Takhle se holt dneska v Americe vykladaji dejiny. Fotr delal komedii, kdyz se mu dcera zaloviskovala do bilyho kovboje, ale kdyz se to samy stalo s indianem, ani nehne brvou. A to vsechno v roce 1883, ha ha tak urcite :-)) Elsa uz se chova jako naprosta pica a je nesnesitelna. Tezkej pruser tenhle dil a jasnej odpad. ()

Toto není vaše nebe (2022) (E10) 

Nejdojemnejsi moment pro me nakonec byl kapitan na pobrezi Pacifiku. Elsa mi k srdci proste neprirostla. ()

Súvisiace novinky

Pokračování Wind River nabírá obsazení

Pokračování Wind River nabírá obsazení

09.03.2023

Před tím, než se stal králem televize díky seriálům Yellowstone či 1883, získával si scenárista a režisér Taylor Sheridan obdiv na filmové frontě díky snímkům jako Sicario nebo Wind River. A právě… (viac)

Nečekaný konec seriálu Yellowstone?

Nečekaný konec seriálu Yellowstone?

07.02.2023

Seriálové bomby začínají padat už v únoru. Právě jsme se totiž dozvěděli, že jeden z nejsledovanějších a nejúspěšnějších seriálů současnosti – drsné drama Yellowstone od Taylora Sheridana (Sicario,… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama