Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsa si nájde nepravdepodobného priateľa. Skupina čelí strastiplnej sile prírody. (SkyShowtime)

Recenzie (19)

Sidonka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Já tenhle seriál prostě žeru, je boží. Převážně. Jo, možná to je místy vycpané vatou, pomalejší tempo v některých pasážích je snad též, jak tady občas někdo tvrdí, ale i tak, takhle silnej seriál s bezvadnejma průpovídkama jsem už dlouho neviděla. Čekám, jak se vztah s indiánem vyvine, možná, že nebude až takovej klaďas,,. Každopádně už teď vím, že se s chutí podívám na další sérii. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Akcnejsi diel a obcas malicko prehroteny, tot moja vyhrada. Napriek tomu vsak zabavny a miestami zahreje "pri srdiecku". Indiansky kamarati s paradnou anglictinou vzdy na spravnom mieste v celej sirej prerii. Ak teda obaja "nestalkovali" cely cas 500m od nasej skupinky. :) Trosku to bilo do oci, sorry. Pribeh a stvarenenie na styri, ale ak mam zahranut i logiku pri vnimavom sledovani, tak len nadpriemer. :) ()

Reklama

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další skvělá epizoda. Na strastiplné cestě se poprvé ukázalo, že největší nebezpečí číhá v podobě přírodních živlů. Vydatná bouře na skupině osadníků zanechala doposud největší škody. Snad poprvé se také konečně ukázali Indiáni, coby výběrčí daní. Vynikající epizoda, která byla opravdu bohatá na silné momenty. Jelikož sleduji tento seriál chronologicky, tak nemám tušení, kdo z těchto lidí se dožije pokračování 1923. O to je můj divácký zážitek silnější. [82 %] ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Scrubland - to sú len trsy trávy a kosti mŕtvych. A keď sa podarí tak aj riadne tornádo. V tejto časti sa rozmetá nielen pár vozov, ale aj Elsino srdce, ktoré prekvitá poéziou aj v takejto nehostinnej krajine. Ku koncu má už aj indiánsky basnicky touch, hodný jej nového mena. Sam je očividne keeper, taký sa určite nestratí ani v strede tornáda. Ibaže by sa v ňom dočkal neočakávaného... Top scéna! ()

netahlo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takze definitivne cervena knihovna, ty kravo. Konecne prijde nejaka akce v podobe paradne natocenyho tornada, ovsem nepochopitelne ukoncena libackou Elsy s nejakym rudokozcem!!! To jsem fakt nepochopil. Remeslna stranka stale na spickove urovni, ale ten scenar - to nemohl delat Sheridan sam, tohle neni z jeho hlavy. ()

Reklama

Reklama