Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Horor
  • Akčný

Recenzie (1 385)

plagát

Dr. Death - 191 (2023) (epizóda) 

To byla hrozna depka, tenhle dil 🤕

plagát

Tancuj Matylda (2023) 

Jsem rad, ze jsem konecne, po mnoha letech, videl Rodena zahrat na jeho urovni 👍

plagát

Taylor Swift: The Eras Tour (2023) (koncert) 

Nejsem cilovka, ale v ramci informovanosti jsem tento pocin shlednul. A musim rict, ze spektakl skutecne famozni 👍

plagát

The Beekeeper (2024) 

Statham vyplaci furt s prehledem, tady je svet jeste v poradku. Scenar je samozrejme jinej pribeh ...

plagát

Castle Rock - Série 2 (2019) (séria) 

Typickej King. Moc jsem to nepochopil, ale neortodoxni pojeti v podani Lizzy Caplan me bavilo. Narozdil od ostatnich protagonistu. Takze tri hvezdy v podstate jenom za ni.

plagát

Vrahovia mesiaca kvetov (2023) 

Scorsese je samozrejme legenda, ale bohuzel cas nezastavi ani on. Uz Ircan naznacil, ze Mistr uz je tak trochu z formy. Nejnovejsi pocin to pouze potvrdil. Pribeh sice zajimavy, vyprava famozni, ale stopaz uz podruhe za sebou krute prestrelena. Strasne moc zbytecnych scen, kde se nic nedeje a bez kterych by se divak v pohode obesel. Samostatnou kapitolou je misty az panoptikalni, neskutecne spatny herecky vykon pana DiCapria. Misty jsem jenom kroutil hlavou nad jeho prehravanim. Nevim, co se s nim deje, ale od Vlka z Wall Streetu to s nim jde herecky dolu. Naproti tomu De Niro stale s prehledem.

plagát

Dve slová ako kľúč (2023) 

Jako vetsina zdejsich pricetnych uzivatelu davam jednu hvezdu za legendu Pierra Richarda. Jinak zmar a zoufalstvi. Svatek evidentne vymenil chlast za halucinogeny.

plagát

Extraktori (2023) (seriál) 

Znovu se potvrdilo, ze Cesi nemaji delat akcni filmy nebo serialy! Pusobi to komicky, pokazdy! Bud do toho nacpete fakt poradnej balik, angazujte opravdove herce padnouci do svych roli, scenar sverte kompetentnim lidem, rezisera pokud mozno zvenci - anebo se na to vyserte!