Reklama

Reklama

Wednesday

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Chytrá, sarkastická a tak trochu bezcitná? Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel. (Netflix)

Recenzie používateľa vydumnica k tomuto seriálu (10)

Wednesday (2022) 

Wednesday je ako rollercoaster, jednotlivé epizódy sa mi striedavo páčili a nepáčili. Keď sa mi už zdalo, že je to zakaždým lepšie a lepšie, potom to u mňa kleslo, tak zase vystúpilo na krásnych 5* za predposlednú epizódu a vo finále kleslo na 1*. To sa mi snáď ešte pri nijakom seriáli/ minisérii nestalo. Na Wednesday som bola celkom zvedavá. V detstve som sledovala Addamsovcov, ale možno to je trochu problém, asi je lepšie Wednesday brať ako samostatnú kapitolu. Plusy: Obsadenie Jenny Ortega! Skvelý herecký výkon. Potešila aj Christina Ricci a moje sympatie si získala aj Emma Meyers. Ďalej hudba, kostýmy a výprava. Prostredie sa mi tak páčilo, že som si až musela vygoogliť lokalitu. Nevermore Academy je Cantazucino Castle v Rumunsku. Za zmienku stoja aj trefné a veľakrát aj vtipné hlášky, vlastne to bolo to najlepšie😉👍. A teraz mínusy. Gomez Addams!!! Bolo to utrpenie sledovať ho, veľmi nešťastná voľba herca. Paródia na šarmantného Gomeza. Catherine Zeta Jones tiež žiadna sláva, ale Gomez a Morticia spolu och to bola "nejhorší kombinace k vidění"! A čo mi úplne pokazilo dojem zo seriálu bolo veľmi slabé finále! Celková zápletka sa mi nakoniec vidí veľmi obyčajná, predvídateľná, nezaujímavá až nudná, ba dokonca až banálna, veľké sklamanie. Nakoniec mi celá 1. séria vyšla len priemerne, až ma to mrzí, lebo niektoré epizódy boli fakt super. ()

Season 1 (2022) (S01) 

Wednesday je ako rollercoaster, jednotlivé epizódy sa mi striedavo páčili a nepáčili. Keď sa mi už zdalo, že je to zakaždým lepšie a lepšie, potom to u mňa kleslo, tak zase vystúpilo na krásnych 5* za predposlednú epizódu a vo finále kleslo na 1*. To sa mi snáď ešte pri nijakom seriáli/ minisérii nestalo. Na Wednesday som bola celkom zvedavá. V detstve som sledovala Addamsovcov, ale možno to je trochu problém, asi je lepšie Wednesday brať ako samostatnú kapitolu. Plusy: Obsadenie Jenny Ortega! Skvelý herecký výkon. Potešila aj Christina Ricci a moje sympatie si získala aj Emma Meyers. Ďalej hudba, kostýmy a výprava. Prostredie sa mi tak páčilo, že som si až musela vygoogliť lokalitu. Nevermore Academy je Cantazucino Castle v Rumunsku. Za zmienku stoja aj trefné a veľakrát aj vtipné hlášky, vlastne to bolo to najlepšie😉👍. A teraz mínusy. Gomez Addams!!! Bolo to utrpenie sledovať ho, veľmi nešťastná voľba. Paródia na šarmantného Gomeza. Catherine Zeta Jones tiež žiadna sláva, ale Gomez a Morticia spolu och to bola "nejhorší kombinace k vidění"! A čo mi úplne pokazilo dojem zo seriálu bolo veľmi slabé finále! Celková zápletka sa mi nakoniec vidí veľmi obyčajná, predvídateľná, nezaujímavá až nudná, ba dokonca až banálna, veľké sklamanie. Nakoniec mi celá 1. séria vyšla len priemerne, až ma to mrzí, lebo niektoré epizódy boli fakt super. ()

Prokletá dívka Wednesday (2022) (S01E01) 

Na Wednesday som bola celkom zvedavá. V detstve som sledovala Addamsovcov, ale možno to je trochu problém, asi je lepšie Wednesday brať ako Wednesday, samostatnú kapitolu. Zatiaľ váham, pretože mi tu jedna vec neskutočne vadí. Gomez Addams!!! PREČO prepánajána?!! MAXIMÁLNE NEŠŤASTNÁ VOĽBA herca. To si ani neviem predstaviť, že by to mohol byť Gomez a neverím, že on a Morticia sa niekedy do seba zamilovali - to je ako PARÓDIA na nich dvoch. Hrozné. Obsadenie Jenny Ortega ok, potešila aj Christina Ricci. Niektoré hlášky boli ozaj vydarené, najvtipnejšie bolo to Milwaukee. ()

Jako kůl v hřbitovním plotě (2022) (S01E02) 

Tak toto už bolo oveľa lepšie. Morticia a Gomez mi tu vôbec nechýbali, neodvádzali moju pozornosť a tak som sa mohla lepšie sústrediť na samotné dianie a viac si všímať klady seriálu. Chváliť budem až neskôr, ale zaujalo ma to, hoci je to asi skôr pre teenagerov. Spomedzi študentov mi tam herečka menom Sunday vekovo nezapadá a jej modré oči tu pôsobia ozaj hororovo. ()

Přítel, nebo vrah (2022) (S01E03) 

Je streda, tak som si povedala, že si pozriem ďalšiu epizódu Wednesday :-) getting better and better :-) Pilgrim World ma bavil, až som dostala chuť na fudge :-) veľmi dobrá je aj hudba a fakt zaujímavé prostredie, Nevermore Academy je vlastne zámok a univerzita v Rumunsku, Jericho town bolo made in studios. To Rumunsko ma celkom prekvapilo. Emma Myers tiež super. ()

Vedle tebe umírám (2022) (S01E04) 

Zatiaľ to najlepšie od Jenna Ortega. Priala by som si, aby Christina Ricci dostala viac priestoru. Ďalšia SUPER epizóda, naozaj sa mi to zakaždým páči o kúsoček viac. ()

Co člověk zasévá, to smrtka sklízí (2022) (S01E05) 

Je to akoby človek sledoval dva seriály v jednom. Wednesday ako samostatný článok funguje výborne - E02 až 04, to bez debaty👍. Akonáhle sa tam objaví Addams family už to ide z kopca dole. Catherine Zeta Jones OK povedzme môže byť ako Morticia, ale dvakrát nadšená nie som. A sledovať Guzmana ako Gomeza - to je utrpenie👎!!! Nemá v sebe ani štipku šarmu (pre porovnanie John Astin) a za jeho herecký výkon by som mu udelila zlatú malinu - kazí celý seriál a naviac medzi ním a Morticiou nie je žiadna chémia, ich trapné pusinkovanie je skôr fuj - súhlasím s Wednesday! Celkovo je však táto epizóda najslabšia, nudná a predvídateľná. Herecky zaujal Sheriff - Jamie McShane. Chýbalo mi tu viac trefných hlášok. Pozitívum krásne jesenné prostredie. Zo 4* mi to dnes pokleslo na 2*. Dúfam, že Gomeza v Season 2 vymenia. ()

Něco za nic (2022) (S01E06) 

Neviem či je to spôsobené výmenou režiséra, no toto je ďalšia slabšia epizóda - už ma to akosi prestáva baviť, neviem možno je to len rozťahané do 8 epizód a nemuselo byť. Už sa až príliš rieši dávna minulosť a prípad, ktorý možno okrem Wednesday nikoho nezaujíma a ja sa začínam nudiť a Wednesday Addams by mohla oceniť, čo všetko pre ňu jej kamarátka (veľmi sympatická Emma Myers) robí, mrcha malá copatá :-). ()

Čert aby se v tobě vyznal (2022) (S01E07) 

Wow!!! Tak toto bola the BEST epizóda a to od začiatku až do konca. Uncle Fester SUPER😁👍a celkovo padlo tu veľa skvelých hlášok, nechýbali emócie a dokonca ani romantika. ()

Requiem pro krkavce (2022) (S01E08) 

Zaujímavé. Záverečná epizóda so sebou priniesla veľa rozporuplných názorov. Ja patrím do kategórie divákov, ktorá je s finále Wednesday nespokojná. Sklamanie. Z predchádzajúcej epizódy som bola priam nadšená (dala som dokonca 5*!!!), toto bolo nielenže veľmi slabé finále, ale celkovo to bolo zlé, nepríjemne sa to sledovalo, nemalo to nič z Wednesday Addams a ani z Burtona. A dokonca ešte aj predvídateľné. Celková zápletka hlúpa, neoriginálna, nezaujímavá. Posledná epizóda mi pokazila dojem z celého seriálu, ešte dobre, že som hodnotila každú epizódu zvlášť. Najslabšia epizóda a keďže finále má byť veľkolepé, také že človek nechce, aby to niekedy skončilo a nie och už nech je koniec, tak za toto dávam len 1*!!! ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Vřískot opouští i Jenna Ortega

Vřískot opouští i Jenna Ortega

22.11.2023

Ne, nevidíte dvojmo. Obsazení sedmého Vřískotu skutečně odpadává rychleji, než kdyby herečky likvidoval samotný zabiják Ghostface. Pouhých několik hodin po zprávách, že populární hororovou sérii po… (viac)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (viac)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (viac)

Reklama

Reklama