Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday narazí na tajnou společnost. V Jerichu během Dne dobročinnosti se ve Světě poutníků pokusí zjistit něco o minulosti tohoto místa a přijít na to, co se tenkrát stalo. (HanzoBureshi)

Recenzie (37)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda. Zrejme preto, lebo sa tu vystrieda viacero prostredí a pozrieme sa aj do minulosti a nebola by to scéna z tohto fikčného sveta, ak by nešlo o niečo spojeného s čarodejnicami a ich upaľovaním. Do minulosti sa dostane aj Wednesday a začne si spájať veci minulé s vecami prítomnými a vecami budúcimi. Poteší, respektíve pobaví aj scéna so sochou a aj ten pohľad zo sprchy do zrkadla. ()

KuceraJohny 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda mě možná zatím bavila nejvíc. Zvykl jsem si na určité postavy a hlavně Wednesday mi nepřijde už tak nepříjemně klišé. Miluju hudbu v seriálu a hlavně vždycky momenty, kdy Wednesday hraje na čelo. Dokonce jsem si zde i říkal jakou mám radost, že po delší době můžu sledovat něco od Burtona, protože jeho styl zkrátka miluju. Bavila mě zápletka, ale stále to není na 5 hvězdiček. Uvidíme jestli vůbec dokáže tenhle seriál vytvořit epizodu, kterou si skutečně zamiluju. Jsem zvědavý. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím prostě jen spotřební teenagerovská taškařice, kdy se hlavní hrdinka snaží zachránit pověst vlastní rodiny, kterou přitom upřímně nesnáší. Jízlivější podání oceňuju, ovšem hrozně je cítit, že se chce seriálová Wednesday zalíbit všem. Dospívajícím i jejich rodičům. A právě všechny ty středoškolské sváry, záhady i trable dospívání (zatím) úplně nestrhnou. Snažím se naladit, ale pořád to jaksi nejde. Kromě Jenny Ortegy mě baví ještě Emma Myers. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nakoľko mladá sebavedomá klitorisáčka opäť raz rozbila chlapcov na sračky a dokonca sa z nej posral aj biely dospelý muž pri najbližšej prosbe o pomoc s vyložením školských tašiek vysokoškoláčok či kočiara mladej mamičky bude moja odpoveď v štýle emancipácia hýbe svetom, patriarchát padol, najvyšší čas aby ste sa, drahé slečny, drahé ženy starali o seba, ja už nebudem nahý, odteraz a navždy ostávam oblečený...sorry že som vykradol Riša Mullera, ale opakovaný vtip už nie je vtip a ťah s Metalicou v Stranger Things síce vyšiel no tu záver nebol zďaleka tak epický. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wednesday sa rozhodne že využije deň pomoc miestnej obci a dozvie sa viac o histórií svojich predkov na tomto mieste. Spoznávame teda hlavného inkvizítora, ktorý zrejme zohrá v príbehu svoju úlohu. Prevedenie: Začína sa mi páčiť, že sa seriál uberá viac detektívnym smerom a menej tým detsky infantilným. Burton síce vie aj viac tlačiť na pílu ale asi ho Netflix drží za gule ale rozjazdové tri diely zatiaľ hodnotím veľmi kladne. 75% ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (7)

  • Keď je Wednesday v kaviarni, zazvoní na zvonček, aby upútala Tylerovu pozornosť. Keď príde, povie: "Zvonili ste?", čo je bežná veta, ktorú Lurch povedal v predchádzajúcich filmoch a seriáloch Addamsovej rodiny. (molcan2)
  • Dôkazom toho, že tento seriál bol natočený v Rumunsku, je scéna, v ktorej sa rozprestierajú pouličné transparenty, v ktorej vidíme mužovu pravú ruku. Táto ruka má na prstenníku snubný prsteň. V Rumunsku sa prsteň nosí na prstenníku pravej ruky až do svadobného dňa a potom sa presunie na prstenník ľavej ruky. (molcan2)
  • Weems navrhne Wednesday, aby na violončele zahrala povznášajúcu skladbu od Fleetwood Mac, na čo Wednesday odpovie: "Pokiaľ mi sľúbiš, že ma potom obesíš ako čarodejnicu." Tým odkazuje na divadelné vystúpenia a osobu Stevie Nicks a najmä na jej pieseň "Rhiannon", ktorá je často uvádzaná ako "pieseň o starej waleskej čarodejnici". (molcan2)

Reklama

Reklama