Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komédia / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Tvorcovia:

Tom Patchett, Paul Fusco

Hudba:

Alf Clausen

Hrajú:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenzie (410)

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Úžasný mimozemšťan, ktorý si vás získa svojim neopakovateľným humorom a vždy dobrým apetítom. Darmo, keď niekto má deväť žalúdkov, to nie je len tak. Fakt jeden z mojich najobľúbenejších seriálov detstva, ktoré aj pri x-tej repríze nikdy nenudí a vždy zabaví. A pokiaľ k tomu pridáte geniálny slovenský dabing Stana Dančiaka, tak to nemá chybu :) ()

monolog 

všetky recenzie používateľa

Seriál, který můžou pravidelně opakovat a nikdy nebude nudit a své fanoušky si určitě najde mezi všemi. Nezapomenutelné je Alfovo neustálé ničení nebohého Williho, který přichází nejen o vlasy a peníze, ale často i o rozum. A neméně skvělý je i český dabing Oty Jiráka a slovenský Stano Dančiaka jako Alfů. Mimochodem, ALF znamená Alien Life Form = Cizí forma života. - Máme celkem deset hlavních orgánů, osm z nich jsou žaludky. Dal bych si nějakou kočku. - Alfe, že jsi nesnědl Luckyho? - Neřeknu nic, dokud si nepromluvím se svým právním zástupcem. - Alfe! - Copak jsem ti někdy lhal, Kate? - Jasně, spoustykrát. - Myslel jsem dneska. (tohle je takový fiktivní rozhovor z hlášek ze seriálu). ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Nenažraný, grgajúci, plyšový emzák s prasačím rypákom ktorého človek nemôže nemilovať. Pravda ak s ním sám nebýva, to by ho najskôr zastrelil do dvoch hodín od prvého kontaktu počas ktorých by mu ten chlpáč úplne zdemoloval všetok hnutelný aj nehnutelný majetok ,vyžral chladničku a urazil susedov. Skrz obrazovku je s ním však zaručená prča. Samozrejme, nie každý diel je priamo geniálny ( ako ten s emzáckym švábom ) a postupom času humor ustupuje rodinným hodnotám, ale vtedy je už človek natoľko namotaný že si to pozrie aj tak. A ešte moja najobľúbenejšia hláška od manželov Ochmonekovcov : Trevor, existuje čosi medzi klokanom a netopierom? Ale prosím ťa, veď dnes dobre vyzeráš Raquel. Ha Ha Ha... ()

vander19 

všetky recenzie používateľa

Alf bol jeden z prvých amerických seriálov vysielaných v našich končinách. Každý deň o pol ôsmej večer som sledoval tento seriál. Kúsok na zlepšenie nálady pred ďalším školským dňoch. Veľká chyba TV Markízy, že namiesto seriálov o pol ôsmej dáva radšej správy. Na Alfovy som sa tak dokázal smiať, že občas som padol aj zo stoličky. ()

Heroin17 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ta chlupatá zrůda žere kočky. Chápete? Žere kočky! Co to doprdele je za seriál, kde hlavní protagonista- trpasličí zrůda z vesmíru, která pelichá po pohovkách a onanuje na záchodě- požírá kočky? Představte si třeba večerníčky, kde by Káťa sežrala Škubánka, Pat a Mat by si uvařili psí guláš a pan Krbec by večer co večer pořádal geriatrické bakchanálie, při kterých by požíral svá zvířátka...Hell no! ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (89)

  • Epizody se jmenují podle slavných písní. Píseň, podle které je epizoda pojmenovaná, v ní vždy i zazní. (Ozo)

Súvisiace novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (viac)

Reklama

Reklama