Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Nezvestní

Nezvestní (2004)

Moj najoblubenejsi serial v sucasnej dobe...neustale napatie, zaujimave dejove zvraty, sympaticke herecke obsadenie a silne navykova zalezistost. Celkovo: 1.séria-100%, 2.séria-90%, 3. séria 80%, 4. séria 80%

Krok za krokom

Krok za krokom (1991)

Najobľúbenejší komediálny seriál môjho detstva s vynikajúcim českým dabingom. Toto je pre mňa seriálová klasika. Cody a Dejna rulez a narozdiel od ostatných mne to moralizovanie nielen že nevadilo, ale práve naopak robilo ten seriál výnimočnejším a hodnotnejším v porovnaní s konkurenciou. Forever in my heart. Hodnotenie je za prvých 5 sérii, výletom do Disneyworldu a odchodom Kouďáka sa to malo radšej skončiť. P.S: Helena Friedrichová vie dobre dabovať ale do spevu by sa púšťať radšej nemala :-)

Rodina Addamsovcov

Rodina Addamsovcov (1964)

seriál môjho detstva....a ten úžasný slovenský dabing.....ach to boli časy, dal by som aj posledný deravý groš za to, aby to vyšlo na dvd.

Rozprávková jazda

Rozprávková jazda (1990)

Tak toto bol bezkonkurenčne môj naj kreslený seriál........dodnes si pamätám dvojdielnu epizódu "Komu zvoní zvon" ktorú som pozerával niekoľkokrát za sebou .....tento seriál formoval moju lásku k dobrodružným filmom.....nezabudnem nikdy! EDIT: Narozdiel od Ninja korytnačiek či Scooby-Doo v prípade Rozprávkovej jazdy zázrak naďalej trvá. Stretávka po rokoch s mojou detskou láskou dopadla vynikajúco. Obzvlášť v pôvodnom znení a v stereo zvuku je zážitok ešte o stupeň vyšší. Skvelá hudba, postavy (Balú, Rebeka, Kid, Wildcat, Šérchán, Don Karnage, Molly, Louie) príbeh, animácia. Pre niekoho je najlepší Disneyho seriál Káčerovo, pre mňa je to Tale Spin!

Gumkáči

Gumkáči (1985)

Jasné tak na tejto seriálovej Disneyovke som vyrastal.......spolu s medveďom Baluom. EDIT: Grami, Grafi, Tami, Zami, Sani, Kabi a zabudnúť nemožno ani na môjho obľúbeného umelca Gusta, jeho operenca Artiho, kráľa Gregora, Kevina, princeznu Kalu a vojvodu Igtorna s armádou obrov a verným Toudym :-) Samozrejme niekedy sa lepšie epizódy striedajú so slabšími no v dnešnej dobe takýto kvalitný seriál už nik nenatočí. Milujem mágiu, kúzla, čary a ako malý som mamke kázal, nech mi zoženie gumidžús :-) krásne spomienky. Gumkáčov mám rád stále rovnako i dnes. K tomu bezchybný slovenský dabing (STV), čo viac si priať......

Alf

Alf (1986)

Je to už strašne dávno, no s Alfom som prežil úžasné detstvo, ústrednú znelku si dodnes pamätám a na Dančiakov hlas sa skrátka nedá zabudnúť..........zostala mi len krásna nostalgická spomienka.

Fringe

Fringe (2008)

Viac nez slusna nahrada za Akty X. 85%

Ovládací panel
126. naj používateľ Slovensko
41 bodov