Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ethan začne Cama podozrievať. Tanya varuje Portiu, aby si dávala na Jacka pozor. Lucia pomáha Di Grassovcom hľadať stratených príbuzných. (HBO Max)

Recenzie (9)

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

2. série se blíží ke svému konci a tak tu máme předposlední díl, který si připravuje cestičku k (doufejme) grandioznímu finále. Atmosféra je snad nejhustější z celé série, a už jen čekám kdo koho kuchne. Obsahově řekl bych méně zajímavé oproti předchozím 2 epizodám, ale plný počet si schovávám na finále. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takmer až thrillerová epizóda :-) len som čakala, že Ethan tu exploduje a Cameron prípadne neprežije, toľké napätie...Asi len v rezortoch The White Lotus sa vedia dovolenkári tak v úvodzovkách baviť a užívať si, čo majú, kde sú, čo vidia - až je to na zamyslenie. Ak by som mala odpovedať na otázku, kto je tu SKUTOČNE šťastný, boli by to recepčná Isabella a jej kolega Rocco, ktorí tu ani nie sú na dovolenke. Najnaivnejšia postava, na ktorú sa aj pre množstvo botoxu a jej hlúposť až zle pozerá je Tanya! Moje obľúbené postavy: Portia (prvá polovica seriálu - kým bola s Albiem, Haley Lu Richardson je tu každopádne najkrajšou ženou v seriáli) a Harper (druhá polovica seriálu - Aubrey Plaza tu podáva až neskutočný herecký výkon, wow!!!). Najmenej obľúbené postavy: Cameron, Dominic, Tanya a Greg a Jack a Quentin! Chystá sa aj Season 3, dúfam, že to bude nejaký Ski Resort pre zmenu😉. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Poprvé jsem při hodnocení epizody druhé sezóny Bílého lotosu váhal s hodnocením. Za to, jak skvěle potemněla celková atmosféra jsem chtěl jít původně do plných, jenže děj předchozího dílu si mě přece jen získal o něco víc, takže jsem to chtěl zohlednit. Byla to každopádně opět výborně propracovaná záležitost a je mi dost líto, že se tvůrci rozhodli vrátit do apartmá Mii a Valentiny, protože tím nesmyslným a zcela zbytečným polopatismem úplně pokazili atmosféru jejich předchozí scény. Škoda. Jak tak sleduji Ethanovu snahu o vysvětlení téměř nevysvětlitelného, vrací se mi neobyčejně živá vzpomínka na podobný vysvětlující proslov Tomáše Ujfalušiho. Člověk by se holt neměl dostávat do situací, které se pak snaží vysvětlit typickým klišé: "Miláčku, není to tak, jak to vypadá." Případně: "Účet jsem na recepci platil, ale ta částka absolutně nesedí." Jo, jo, život není peříčko. / Poučení: Nesnaž se připravit sicilskou rodinu o majetek. A sicilskou Rodinu už vůbec ne. 4*+ ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Linia s partickou "stedrych gayov" som prekukol uz v predoslej casti, zvlast, ked sme videli i v prvej serii, kto je "biela velryba". :D Priemerna cast, v ktorej ma naozaj pobavila linia trojgeneracnej muzskej navstevy u svojich "zrejme sesternic". :) Katalyzatorom velkolepej "smrti" bude mozno utkvela predstava, na zaklade predoslych skusenosti, Aubrey-inho muza, dovtedy nevyrazneho nerda. Alebo nahly popud bieleho rytiera, naivneho kuzerave cukricka aby zachranil svoju ozajstnu lasku. :D...meh ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Luciu prenasleduje jej pasák aj na výlet s Albiem a jeho rodinou. Jack asi nie je taký akého si ho Portia predstavovala. Tanya okúsi taliansky temperament so všetkým čo k tomu patrí. Valentina sa konečne odviaže a za všetko vďačíme Mii. Cameron evidentne ide po Harper a je tu reálna možnosť že už k niečomu došlo. Prevedenie:  Seriál konečne odhodil pozlátko a na plátne sa začína niečo diať. Najviac ma zaujíma dejová linka okolo Lucie, je to vynikajúca postava a dosť Albiemu prajem aby ju z toho vysekal. 91% ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (2)

  • Tanyin (Coolidge) manžel Greg (Jon Gries), ktorý pracuje pre Úrad pre správu pozemkov (BLM), je s najväčšou pravdepodobnosťou "mladý kovboj z Wyomingu", do ktorého sa Quentin (Tom Hollander) priznáva, že sa do nej zamiloval v mladosti v epizóde That's Amore (S02E05). (molcan2)
  • Fotografia, na ktorú sa Tanya (Jennifer Coolidge) pozerá, zobrazuje Grega (Jon Gries), jej manžela, s Quentinom (Tom Hollander), jej homosexuálnym hostiteľom, ako mladých mužov, čo naznačuje, že tieto dve zdanlivo nesúvisiace postavy sú starí priatelia. (molcan2)

Reklama

Reklama