Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Albie požiada Dominika o láskavosť, aby pomohol Lucii. Táňa je unavená z Quentinových výhovoriek. Ethan konfrontuje Cama. Valentina sa rozhodne dať Mii šancu. (HBO Max)

Recenzie (17)

peterson36 

všetky recenzie používateľa

Lepší seriál som nevidel už roky..to ako sa tvorcom podarilo skĺbiť všetky tie charaktery,ich povahové vlastnosti, male a veľké problemy,jesitnost,marnost,falos a pretvarku do jedneho uceleneho príbehu,sa len tak nevidí.. Do toho neskutočne romanticke vyobrazenie Sicílie,no skvost a seriál roka.bravoool.Prosim ďalšiu sériu. P.S. minimalne o level vyssie ako prvá rada,ktorá bola tiež ppc ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako sa na finále patrí, bezpochyby najlepšia, najzaujímavejšia a hurá ešte aj najdlhšia epizóda. Vydržala by som sledovať aj dve hodiny, tak dobré to bolo. Ani sekundu som sa nenudila. Herecké výkony úchvatné!!! Wow!!! Aj keď mi Tanya už išla na nervy, chcem pochváliť Jennifer Coolidge a to hlavne za túto epizódu. Veľmi dobre natočené, napätie a strach, všetky emócie sa až preniesli cez ten monitor ku mne. Škoda, že v tom najlepšom to muselo skončiť. SPOILER: Tanye mi bolo nakoniec až ľúto, loď asi nebude náhoda, v prvej sérii Tanya rozsypovala popol z urny do mora a v tejto sérii skončila v mori ona. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tvůrci nepodcenili situaci a i pro závěrečnou epizodu připravili kvalitně napsaný scénář, ještě víc zahustili už tak hutnou atmosféru, přidali i notnou dávku napětí a vytvořili jakési thrilleroidní drama s komickými prvky, které se mi prostě muselo líbit. Opět se potvrdilo, že jsou muži obecně vcelku jednoduchá stvoření- udeříte / kopnete do zcela konkrétního místa a je vymalováno, šikovně toto konkrétní místo stimulujete a cupkají za vámi jako štěňátka. Termín Achillův pták byl naprosto výstižný:-) Jsem si jistý, že bych si s Daphne rozuměl; už podruhé pronesla lehce mrazivou myšlenku, která u mě správně zarezonovala. A přitom zpočátku vystupovala jako řádná blbka... Kdybych psal dál, zřejmě bych jen zbytečně něco proflákl, tak už jen vyjádřím svou spokojenost (i přes podivný nezájem italské policie o případné svědky) a dám jasně najevo, že jsem se moc dobře bavil. / Poučení: Ideální vztah je mezi lidmi, kteří si tak nějak zbydou. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľa sťažností na finále sa týka "hlúpeho" správania ľudí, napr. Portii, ktorá nastúpila do auta, alebo Táni, ktorá sa udrela do hlavy. Pre mňa je práve tento realizmus tým, čo robí seriál takým uspokojivým. Nič, čo sa vo finále stalo, ma nijako zvlášť nešokovalo, ale aj tak to bolo pútavé a napínavé sledovanie. Mnohé témy boli pekne prepojené a väčšina výsledkov dávala zmysel. Veľmi sa mi páčilo, ako skúmali dynamiku úprimnosti vo vzťahoch. Mali by byť vzťahy stopercentne úprimné, alebo by sa v nich mali vyskytovať nejaké hry na okorenenie. (Samozrejme, že existujú zdravšie spôsoby, ako to urobiť, než Cam a Daphne). Tiež sa mi páčilo, že Albie neskončil ako toxický. Možno nie je úplne biely rytier, za akého sa vydáva, ale poučil sa z chýb svojich rodičov a je to celkom slušný chlap. ()

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co to sakra bylo? Tak takovéhle finále jsem teda nečekal. Naprosto nečekaná zápletka ohledně gayů, která se pomalu začala péct už v minulých dílech, zde vyplula napovrch. Musím smeknout za úžasné zakončení 2. série. Poučení je tedy že na všem nakonec vydělaly prostitutky. Fantastické a už se nemohu dočkat na 3. sérii. ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama