Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Seznamte se se Smithovými: dvěma osamělými lidmi, Johnem a Jane, kteří se vzdali svých životů i identity, jen aby je nadřízení dali dohromady, i když se vůbec neznají. Odteď ale musí fungovat jako pár – jak ve špionáži, tak i v manželství. (Prime Video)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (9)

Mr. & Mrs. Smith (2024) 

Prekvapive tvorcovske duo samotneho Glovera a Francescy Sloane, ktora sa spolupodielala i na tvorbe niektorej zo serii Farga. Obaval som sa, ze to bude nepozeratelna klisoidna blbina. Serial naopak vsadza na vztahovu a psychologicku stranku dvoch "cudzich" ludi v extremnom "zamestnani". Moc vysvetleni nedava a misie, ci akcne sceny su zvacsa skratkovite a naivne. Takmer v kazdej casti sa vsak objavia rozne herecke osobnosti, co serialu len pridava body. Obcas mi to prislo otravnejsie, zvlast 6ta cast ma nebavila, ale inak je kazdy diel pomerne podareny. Po vzhliadnuti som nakoniec pozitivne prekvapeny, preto mierne prisadzujem. 65% Odporucam. Ignorujte nizke hodnotenie....moze vam nakoniec sadne ako mne. ()

První rande (2024) (E01) 

Okrem mimoriadne hlupej C-ckovje uvodnej sceny, na ktoru sa prekonal i taky pan herec ako Skarsgard, sa to po par minutach premeni na pomerne zaujimavu a vcelku opatrnu hru dvoch neznamych ludi hrajucich pridelenu a akceptovanu rolu. Obislo sa to bez trapneho panackovania. Podozrievavy a tarbavy pristup je pomerne uveritelny. Raketovy start po "delivery" vas preberie a napriek drobnym logickym premetom sa na tom da zabavit. Nadpriemer. Uvidime, kam to bude smerovat. Samozrejme, romanticku premisu s pracou pre neznamu "company" so spalenim mostov radsej ani nejdem podrobit kritickejsim otazkam...je to len serial. :) Ustredna dvojka je zatial v poho. 65% ()

Druhé rande (2024) (E02) 

"I am gonna .... go through YOUR stuff". Scena s vystrednym bohacom, vybronym John-om Torturrom a vizualizacia jeho psej predstavy bol slusny bizar. :) Vidim, podla poctu odpadov, ze to mnohych pohorsilo. :) Mna to pobavilo, hoci pre uspech misie sa do toho dalo ist priamociarejsie. Skoda toho klise s "jazdeckym umenim a vystresenym spolusediacim". Dost "prevarene". Uvolnenie v zavere sa nukalo a po pravde ma celkom psychologia a vyvoj postav bavi. Ponechajme "zahadny" tablet bokom. 60% ()

První dovolená (2024) (E03) 

Pobavilo, misia je dost odfklaknuta, zvlast, co sa tyka technickej stranky. Na strane druhej appearance Sharon Horgan a znameho Billy-ho Campbell-a bola vitana, obaja su velmi dobri herci. Zaver s temou, "prdenie vo vztahu", bol vtipny. Nadpriemer. ()

Dvojité rande (2024) (E04) 

Velmi slusna konverzacka so zdanlivo "spriaznenymi" soulmates. Clovek to vnima pomerne v napati, pretoze vie, ze sa to moze len "tvarit" a ono to nakoniec aj tak "vypali" trosku inym smerom. Znepokojive. Zaujimavy psychologicky napad a experiment. Velmi slusne. ()

Chceš děti? (2024) (E05) 

Ren Perlman ako "VIP-client" bol v poho, je to i vo svojich 73och rokoch stale legenda. Akcia opat kriva na obe nohy a je naivna, ale serial mam rad kvoli postavam, psychologii a zaujimaveho pohladu na nu. I zaver mi prisiel dost silne naivny - ked ta "boli srdiecko" budes sa "vycetovavat" so svojim zamestnavatelom, o ktorom vies prd? Holt chapem, ze tam treba dat i tento "citlivy, zensky" pohlad. :D ()

Vztahová terapie (nazí a vyděšení) (2024) (E06) 

Opat sa v epizode velmi podarena a vyborna herecka, Sarah Paulson, ktoru som zacal vnimat hlavne v prvych seriach American Horror Story. "Mommy is working. Mommy is STILL working." :) Vztahova terapia ma vsak nechava chladnym, pretoze je doslova "cpana" vsade a tentorkat radoby "vtipna" forma a nesuvisiace prirovnania posobili skor trapne. Najslabsia cast zrejme. Bol zaver iba likvidaciou "dokazou"? Ci zrealizovanie nahleho popudu....meh. ()

Nevěra (2024) (E07) 

Opat osviezenie v podobe dalsieho scenaristickeho zvratu v tejto epizodke. A sice znovuj v niecom bola davka naivity, vztahova linia a i zaver s double play od Hihi-a boli v pohode. ()

Rozchod (2024) (E08) 

Znacne katarzicke a z casti i predvidatelne. Vnimavejsi tusili. :) Vyborna konverzacka i herectvo a melodrama v zavere. Paci sa mi mi, ze Francesca Sloane, ktore spolupracovala i pri tvorbe jednej serie z Farga vniesla cast toho "prekvapenia divaka" i sem.  Spokojnost. ()

Reklama

Reklama