Reklama

Reklama

Niekto to rád horúce

  • Československo Někdo to rád horké (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrdinami slávneho filmu sú dvaja muzikanti Joe a Jerry, ktorí sa na úteku pre gangstrami prezlečú za ženy a ukryjú sa v dievčenskom orchestri, ktorý práve odchádza na turné na Floridu. Joe sa zamiluje do speváčky, ale spolu s kamarátom sa obaja, podobne ako ostatné dievčatá, stanú terčom pozornosti mužov. Kým o Joea, alias Josefinu, sa zaujíma mladučký hotelový poslíček, Jerrymu, alias Dafne, dvorí neodbytný obstarožný milionár... (STV)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (739)

Webb 

všetky recenzie používateľa

Co se tu stalo? V tom dortu bylo něco, co jim nesedlo. :-) [6/10] (Ashton, Mirisch) (Čb. /// Produkce: I. A. L. Diamond, Doane Harrison, Billy Wilder /// Scénář: I. A. L. Diamond, Billy Wilder /// Kamera: Charles Lang /// Hudba: Adolph Deutsch /// Oscar: Orry-Kelly (kostýmy) /// Nominace na Oscara: Billy Wilder (režie), I. A. L. Diamond, Billy Wilder (scénář), Jack Lemmon (herec), Ted Haworth, Edward G. Boyle (výprava), Charles Lang (kamera)) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Nikto nie je dokonalý a dokonalý nie je ani tento film. Ale, ako sa v ňom hovorí "proti naftě se plout nedá" a ja si zatiaľ neviem predstaviť, že by som mu dal menej ako päť hviezdičiek. To by som musel prehodnotiť všetky komédie a do toho sa mi vôbec nechce. Isteže, pri dvadsiatom alebo neviem koľkom zhliadnutí už nemám šancu objaviť niečo nové, a ani ten smiech nie je taký hlučný a spontánny, ako kedysi. Ale nakoniec, ani od dobrého paprikáša neočakávam gastronomický objav, ale zaručene dobrý chuťový vnem. A keď sa v nejakej spoločnosti budú spomínať komédie, na ktorých sme sa dobre zabavili, verím, že Some Like It Hot bude filmom zjednotiteľom. ()

Reklama

HellFire 

všetky recenzie používateľa

Začínám nabívat toho názoru, že je lepší, když člověk o daném filmu nikdy neslyšel a netuší, o čem vůbec je. Na Some Like It Hot jsem slyšel samou chválu, má vysoké hodnocení a hraje tam Marylin Monroe a můj oblíbenech Jack Lemmon. Zatímco Jack si roli užíval, Tony Curtis příjemně překvapil, moje první filmové setkání s "tou slavnou" Marylin nedopadlo nijak valně. A na to, že je film komedie, jsem se pořádně zasmál jen při závěrečném "Well, nobody´s perfect". ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Každý máme na tuto komedii jiný názor. Pro někoho je tu humor vyčpělý, pro jiného stále aktuální, někomu příjde nudná, jinému zábavná. Já patřím mezi ty jiné. Od samého začátku jsem se dokonale bavil, opravdu jsem se mnohým vtipům smál, líbily se mi scény, které parodovaly mafiány, okouzlovala mě Sugar (dnes se ideál krásy posunul někam jinam, ale Marilyn má svůj určitý půvab i dnes), zaujal mě nápad, herecké výkony hlavních mužských hrdinů byly perfektní a hudba napomohla k přenesení do atmosféry konce 20. let. Pro mě byla nejlepší scéna hned ta úvodní - na "pohřbu" babičky a pak večírek ve vlaku :) Vychvalovaná závěrečná hláška mě osobně nepobavila. ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Výborná komédia. Vo Wilderových filmoch je obdivuhodné skôr ako boli napísané dialógy, než samotné jednotlivé vtipy. Bezchybná bola tiež dvojica Lemmon - Curtis, Tonymu to celkom pristalo aj ako žene (a to som ho predtým nepokladal za nejakého veľkého fešáka), ale samozrejme nie tak ako Marilyn. :) Koniec sa vyznačoval okrem toho legendárneho vtipu aj otvorenosťou príbehu. Ale vtedy NAŠŤASTIE ešte nebola taká doba, aby to hneď zúročili v pokračovanie, alebo aby to bolo dokonca robené s tým úmyslom. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (92)

  • Hotel, v ktorom sa odohráva dej filmu, skutočne existuje – teraz sa volá Hotel Del Coronado a nachádza sa v Coronado (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Film je čiernobiely, pretože make-up Josephine (Tony Curtis) a Daphne (Jack Lemmon) dodal ich tváram zelený nádych, ktorý v čiernobielej verzii nie je viditeľný. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Smutný týden v Hollywoodu

Smutný týden v Hollywoodu

01.10.2010

V uplynulých dnech se Smrtka postarala o značnou část smutného sestřihu, který každoročně vídáme na Cenách Akademie. Především odešel legendární Tony Curtis, kterého všichni (kdo ne, ať si doplní… (viac)

Reklama

Reklama