Reklama

Reklama

Lara Croft - Tomb Raider

  • Česko Lara Croft - Tomb Raider (viac)

Obsahy(1)

Členka bohatej aristokratickej rodiny, Lara Croft, je „tomb rider" ktorá sa vyžíva v zbierkach starobylých artefaktov z ruín chrámov a miest. Pre ich získanie je ochotná urobiť absolútne všetko, aj keby jej hrozilo nebezpečenstvo. Je veľmi obratná v boji zoči voči bez zbrane aj so zbraňou. Lara je aj expertkou na cudzie jazyky. Túto jej danosť dopĺňa  nápadné sexi oblečenie. Tajný spolok s názvom Illuminati hľadá starobylý talizman, ktorý umožní jeho majiteľovi ovládnuť čas. Avšak, potrebujú istý kľúč, ktorý im v ich hľadaní pomôže, no musia nájsť talizman v priebehu jedného týždňa, alebo počkať, kým sa planéty opäť zoskupia po päťsto rokoch. Lara však tento kľúč, skrytý v starom sídle, nájde. Členovia spolku Illuminati ho ukradnú, a Lara objaví starý list, ktorý jej zanechal jej nebohý starý otec, v ktorom sa dozvedá o krokoch tohto spolku. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (555)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Původní Lara Croft dostává od té nové škaredě nasekáno. Angelina je nesympatická a hrát rozhodně neumí (přesto v té době byla jakousi logickou volbou pro tuto roli). Její šatník je spíše trapný. Běhat po zimní Sibiři s rozeplou bundou může jen blbec. Craig je nevyužitý a i záporák Iain Glen toho mohl ukázat mnohem více. Simon West měl štěstí na jeden Con Air a od té doby toho moc nepředvedl. Nepochopil jsem jak se vůbec výprava nasměřovala k druhé části trojůhelníku, připadalo mě jakoby ve filmu minimálně 10 minut chybělo. 40% ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Kdo by neznal Laru Croft? Ať už počítačovou gamesu nebo X-tou modelku, všechno mělo jedno společné. Vnadnou akrobatku, která nosí místo kabelky dva kolty a hlavní večerní róbou je jí elastická kombinéza. Znalí ví, že herních pokračování je snad desítka, některé díly byly vynikající, jiné za moc nestály. A právě ten druhý případ se týká i filmové předlohy. Ta poměrně věrně kopíruje svého interaktivnějšího původce, ale postrádá šťávu, náboj, jisté dobrodružství s nápady, které provází např. mužského kolegu Indiana. Ale je fakt, že Lara by měla být akční, tou je a v tomto směru není až tak moc co vytknout. 40% ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Andělína špulí smyslné pysky, prsí se v přiléhavých trikotech i v sibiřské zimě a v pozici nezranitelné královny profanace působí navýsost suverénně, ale abych jí to baštil, musel bych mít patnáct a v ruce držet (žilnatý) joystick. Když si k tomu přidám časté záchvěvy pitomosti, příběh pod úrovní Flynna Carsena a Westův nevýrazný režisérský příspěvek, mám sto chutí pokárat Rimmera, že si to sundal z čela a hned zkraje mi nenaznačil, jaká mě čeká Hovadina.. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Angelina Jolie sa do tejto role veľmi hodila, bola okúzľujúca a sexy. Tento film patril dlho medzi moje obľúbené akčné filmy. Natáčanie prebiehalo ešte v čase, keď sa taký ohromný boom na videoherné a komiksové filmové verzie ešte nekonal. Scenár, akcia a vôbec celková vizuálna podoba tomu zodpovedá. Tiež všetky tie bojové a technické vychytávky idú filmu k duhu a to najdôležitejšie je bezpochyby príbeh, ktorý tu nechýba. Celý film má spád, naháňačky striedajú strieľačky, boj a alebo útek, proste akčný film ako sa patrí, ktorý stojí za to. ()

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

V souvislosti s tímto výtvorem je hodně skloňováno jméno Indiana Jones. Při sledování té mizerné akce, která by asi chtěla být zájímavá, mě napadlo pár důvodů, proč by Indy vždy a všude filmové Laře nedžentlmentsky nakopal pozadí: 1.) Tam, kde Indy s klidem odstřelí beduína, co na něj machruje s šavlí, Lara odloží zbraň a na férovku se začne mlátit s protivníkem. 2.) Když se takto Lara začne mlátit, dělá to jako chlap. Ona se vůbec chová jako chlap. Když už je hrdinka žena, tak by se alespoň občas jako žena chovat měla. To Indy je pěknej macho. 3.) Pan Jones má za protivníky vždy důstojné a zajímavé soupeře. Lara jen slizouny, o kterých od začátku víme, že téhle emancipované nadženě nesahají ani po vycpaná ňadra (mimochodem, Ford se nikde vycpávat nemusel a Angelina s těma velkýma balónkama vypadá dost legračně). 4.) Pan Jones měl vedle sebe vždy sobě rovnou partnerku. Lara? Kde nic tu nic. 5.) Indy je vždy na plátně zajímavější než jeho poskok (tímto zdravím Chrise "Rimmera" Barrieho, jehož přítomnost alespoň místo prosvětlí tuhle nudnou slátaninu). ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (36)

  • Zbraň, kterou Daniel Craig jako Alex West používá v Hrobce tančícího světla je Walther P99, zbraň Jamese Bonda. Později si tuto zbraň potěžkal jako agent 007 ve filmu Casino Royale (2006). (HellFire)

Súvisiace novinky

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (viac)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (viac)

Angelina špiónkou a Bondův protivník

Angelina špiónkou a Bondův protivník

08.12.2007

Zní to jak z dob otrokářské společnosti, když si přečtete, že nějaké filmové studio zakoupilo life rights, tedy práva na život nějaké skutečně žijící osoby. Samozřejmě to není důkaz o všemocnosti… (viac)

Reklama

Reklama