Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenzie (59)

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľne odtrhnuté od reality - desiatky nepriateľov likvidovaných na počkanie má opodstatnie v hre, nie v krátkometrážnom filme, ktorý sa snaží tváriť drsne a autenticky. Herecky to tiež nie je žiadna sláva, čo sa však od kaskadérov ani čakať nedá. Prečo potom až tak vysoké hodnotenie? Pretože akcia je lepšia a dynamickejšia ako vo viacerých hollywoodskych kinofilmoch a chvíľami je nutné si pripomínať, že ide len fan film, v ktorých je latka nasadená podstatne nižšie. ()

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Cpát do dvaceti minut nějakej hlubokomyslnej příběh asi nemá cenu a tak to tvůrci vzali za jinej konec, vsadili na akčnost a krev a jeden si musí pořád připomínat, že čumí na fan film, protože tohle je zatraceně povedená záležitost. Skvělá kamera (hlavně ta zpomalovačka neměla chybu, ale i u dalších záběrů jsem si musel říkat jak tohle tyvole natočili :-), dobře vybraná představitelka Lary Croft a hlavně špinavost, která z toho crčí, aneb jak za pár šušňů s prstem v nose překonat dva hollywoodské bijáky s Angelinou... ()

Reklama

agentmiky 

všetky recenzie používateľa

Kdybych to měl hodnotit jako normální film, tak by si to ode mě odneslo tak maximálně dvě hvězdy. Ale koukám se na to z takového hlediska, že to je fanouškovský film. Nejdříve chci pochválit všechny, kdo se na filmu podíleli, neboť se mi vskutku líbilo. Hlavní hrdinka v pozici Lary Croft byla docela sympatická. Samotní nepřátelé v čele s hlavním záporákem za moc nestáli, ale nečekal jsem nějaké úžasné herecké výkony, takže v rámci mezí to ušlo. Co se mi ale nejvíce zamlouvalo a líbilo, byly samotné souboje, které byly do posledního detailu skvěle zpracované. Více takových fan filmů. Za mě dávám 80 % ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Sice nechápu, proč tam ten hlavní záporák musel tolik mluvit, když se divákovi chce z jeho monologů a "herectví" skoro skočit ze skály, jako ukázka akčního potenciálu kultovní hry to ovšem funguje hodně obstojně. Jasně, mozek musíte nechat v režimu spánku, ale jinak tahle skvěle sestříhaná akční jízda s výtečnou choreografií opravdu zabaví. Celovečerní verzi Lary bych režisérům sice na starosti nedával, tam by ty dialogy musely být i malinko chytřejší, nějaký slušný akční béčko by si ale díky tomuhle natočit zasloužili. 70% ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Kaskadérsky je to špička, režijne priemer (dobre natočené scény sa striedajú s do očí bijúcimi failami), herecky hlboký podpriemer (tá ufňukaná slečna je na päsť, záporák tiež nič moc) a scenár ani nestojí za reč. Tá akcia je ale skutočne dobre natočená, hlavne súboj telo na telo. Celé je to ale totálne mimo realitu - aj Rambo by Lare (alebo kto to vlastne je, viď záver) závidel jej bodycount. 6-/10 ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama