Reklama

Reklama

Mapa dokonalých maličkostí

  • USA The Map of Tiny Perfect Things
Trailer 1

Dva adolescenti uvíznou v časové smyčce. On se z ní chce dostat ven, ona chce zůstat. Šanci mají, pouze když společně najdou malé, přehlédnutelné okamžiky a odhalí jejich význam v monotonii života. (Prime Video)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (50)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

prvních a posledních cca dvacet minut je super.Obě tyhle části mají šmrnc a příjemnou atmosféru a je docela škoda,že si to nedokázal udržet celý film.Prostředek je totiž rozvleklá pseudofilozofická nuda a to i přes to,že samotná myšlenka není vůbec špatná a oba hlavní hrdinové jsou fajn.Ze všech filmů o časových smyčkách je Mapa jedním z těch slabších...60% ()

ing.man 

všetky recenzie používateľa

Mě štvala ta Tik-Toková filmařina, neustálý vír, pohyb nekonečné dialogy, proboha rejžo jen ať nejsou nikde hluchá místa aby nás nepřepnuli!! Ale přece jen to skončilo příjemným příběhem. Akorát dokonalé maličkosti jsou už dost klišé i ve filmu, ztráty a nálezy všedního dne které musíme prožít abychom žít uměli, je fakt blbé východisko... A herci byli jak podle kopíráku, řeč minimalismu v postavách nefungovala, všichni byli jen trapně cool, až doslova nelidský bytosti... Myslím si, že čas tohle dílo zahodí, protože je na steroidech kalkulované sledovanosti. Ale asi si to pustím znovu, zvednu hodnocení o dvě hvězdy a zamiluju si to, protože já člověk jsem! A to hodně nedokonalý, plných strašných chyb a neomluvitelné melancholie. Co bych dělal já v timeloopu? Každý ráno vanu s toasterem. Toustuju, tedy jsem. ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Takze tema dna,ktory sa stale dookola opakuje,nie je nic nove,ale aj napriek tomu sa mi tento film zdal iny od ostatnych s touto tematikou,malo to hlavu i patu,bolo to inteligentne aj s troskou romantiky ci dojatia,pacil sa mi aj sympaticky vyber hercov,hlavne Kathryn Newton mam v laske,takze urcite to bude pre niektorych divakov nuda,ale mna take nieco vie oslovit a nuti ma to sa zamyslat nad roznymi vecami,jednoducho clovek si pri tom vela uvedomi...:-) ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

To, že AMAZON pomohol v súčasnosti na svetlo sveta celkom triezvemu filmu je potrebné oceniť. Tínedžerská romantika v tieni časovej slučky vo mne evokovala návrat do ôsmej dekády minulého storočia. S námetom sa dalo vyhrať aj nápaditejším spôsobom, ale tá poldruhahodinka ubehla ako voda a nezanechala vo mne žiadnu pachuť z mimóznych podprahových vnemov alebo pocit premárneného času. A nápad s "dokonalými maličkosťami" bol v základe veľmi príjemný. Za štyri Newtonky. (16.8.2021) ()

Brooks 

všetky recenzie používateľa

Nič originálne v rámci tohto až na kosť ohlodaného subžánru tu nie je, ale sympatie ústrednej dvojice, triezve poňatie samotnej časovej slučky, uveriteľne vložené dramatické momenty, melancholická atmosféra a predovšetkým veľmi pekne vymyslený záver vznik tohto filmu bez problémov obhájili. Fajn oddychovka. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama