Reklama

Reklama

Vlk zo Snow Hollow

  • Česko Vlk ze Snow Hollow (viac)
Trailer

PJ Palfrey a jeho priateľka Brianne trávia dovolenku v Snow Hollow v Utahu. V prenajatom dome ich však v noci prepadne akési vrčiace monštrum a zanechá po sebe zohavené telo dievčaťa a odtlačok labky v snehu. John Marshall, zástupca šerifa v Snow Hollow, sa práve háda s bývalou manželkou Brittany a dcérou Jennou, keď  ho povolajú na miesto vraždy. Jeho otec, šerif Hadley, a dôstojníčka Julia Robsonová prezerajú Briannino telo, ktorému chýbajú rôzne časti a orgány. Šerif Hadley je na pokraji infarktu a mestečkom kolujú správy o vlčom človeku, ktorý sa skrýva medzi obyvateľmi. Ďalšou obeťou je inštruktorka snowboardingu, ktorej v brutálnom zápase zviera odtrhlo ruku a hlavu. Keď na jej tele objavia vlčiu srsť, rozšíria sa fámy o vraždiacom vlkolakovi. John však neoblomne tvrdí, že vraždu spáchal človek z mäsa a kostí, nie prízrak či vlkolak. Ešte v tú noc zviera zabije Liz Fairchildovú a jej trojročnú dcéru. John prehľadáva mestské záznamy, aby zistil, či má toto miesto nejakú historickú skúsenosť s vlkolakmi. Potom vyhlási zákaz vychádzania a začne aktívne pátrať po neznámom monštre. Prvou, kto tento zákaz poruší, je Johnova spurná dcéra Jenna, ktorá otca nenávidí a plánuje z mestečka utiecť. Nielenže privolá na seba pozornosť zabijaka, ale po jeho útoku už umierajú aj policajti. Vystresovaný alkoholik John po rokoch abstinencie začne znova piť. A tak sa pátrania ujme jeho kolegyňa Robsonová... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že od AMERICKÉHO VLKODLAKA V LONDÝNE, sme tu nemali humornejší pohľad na lycantropiu. Perfektne vyprofilované a zahrané charaktery, pričom snímok stavia hlavne na nich. Nieje tu ani gore ( možno trošičku ) a ani nevidno v plnej poľnej Vlkodlaka. Je to proste viac mimo žánru, ale o to lepšie vo vyznení. Ak by tu boli aspekty, ktoré tento film pomíja, možno by to bolo u mňa za menej, alebo možno by som urval celú hutnú päťku. ()

ScarPoul odpad!

všetky recenzie používateľa

Veľmi dlho som nedal odpad. A normálne si tlieskam, že som to dokázal vydržať až do konca. Takýto druh samohoniacich filmov je zlo najväčšieho rázu. Nefunguje tu vôbec nič. Hlavná postava je iritujúca a neschopná - ale nie v tom vtipnom ha ha móde. Každé jedno riešenie problému je scenáristické zlo. Štúdia toho, ako sa to nerobí. Nefunguje tu napätie. Charaktery tu nie sú žiadne. Mystifikácia okolo vlkolaka nulová, vzťahy nerealistické až hrôza (Slovenský Panelák je oproti tomu v rámci vzťahov Shakespeare) a finále je ako posledný kopanec po bitke. Veľmi zbytočný film. Videl som amatérske počiny na lepšej úrovni. Hanba, že toto je posledný film Roberta Fostera. ()

Reklama

evilmind odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápu, kde byla ta komediální část jako, neviděl jsem tam ani náznak vtipu. Ne jako vážně, to musí snad být nějaká cut verze, kde jsou vystříhány všechny vtipy? A vlastně by to pak i dávalo smysl, protože celou dobu jsem si říkal, že tohle musel stříhat nějakej úplněj amatér, řazení scén často nedává vůbec smysl, a když se k tomu přičtou jedni z nejhorších herců a nesmyslné dialogy, máte zaděláno na opravdové utrpení. ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

„Absolvoval jsi forenzní psychologii...na Googlu? Prosím, pouč nás!” - V hororově-komediálním thrilleru The Wolf of Snow Hollow se určitě dá najít pár vtipných hlášek i několik solidních lekaček, nicméně z nějakého důvodu to dohromady moc nefunguje. Základem dobrého filmu by měl být kvalitní scénář, tenhle však nepatří zrovna k nejzdařilejším. Přitom malebné horské prostředí, kde se děj odehrává, mohlo posloužit jako skvělá kulisa k řádně mrazivému hororu. (40%) ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Jimi to poňal svojsky. Do hororvého thrileru zasadil dosť na hranu posunutú postavu zástupcu šerifa, ktorý robí viac do prieku ako nie. Nie žeby to nebolo vtipné, ale čo je toto za mix žánrov? Plus ani motivácia vraha nebola nejak extra objasnená. Na môj vkus trochu guláš. Severania by z toho spravili skvelú mrzivú komédiu, amíci len toto. 2 z 5 ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama