Reklama

Reklama

Vlk zo Snow Hollow

  • Česko Vlk ze Snow Hollow (viac)
Trailer

PJ Palfrey a jeho priateľka Brianne trávia dovolenku v Snow Hollow v Utahu. V prenajatom dome ich však v noci prepadne akési vrčiace monštrum a zanechá po sebe zohavené telo dievčaťa a odtlačok labky v snehu. John Marshall, zástupca šerifa v Snow Hollow, sa práve háda s bývalou manželkou Brittany a dcérou Jennou, keď  ho povolajú na miesto vraždy. Jeho otec, šerif Hadley, a dôstojníčka Julia Robsonová prezerajú Briannino telo, ktorému chýbajú rôzne časti a orgány. Šerif Hadley je na pokraji infarktu a mestečkom kolujú správy o vlčom človeku, ktorý sa skrýva medzi obyvateľmi. Ďalšou obeťou je inštruktorka snowboardingu, ktorej v brutálnom zápase zviera odtrhlo ruku a hlavu. Keď na jej tele objavia vlčiu srsť, rozšíria sa fámy o vraždiacom vlkolakovi. John však neoblomne tvrdí, že vraždu spáchal človek z mäsa a kostí, nie prízrak či vlkolak. Ešte v tú noc zviera zabije Liz Fairchildovú a jej trojročnú dcéru. John prehľadáva mestské záznamy, aby zistil, či má toto miesto nejakú historickú skúsenosť s vlkolakmi. Potom vyhlási zákaz vychádzania a začne aktívne pátrať po neznámom monštre. Prvou, kto tento zákaz poruší, je Johnova spurná dcéra Jenna, ktorá otca nenávidí a plánuje z mestečka utiecť. Nielenže privolá na seba pozornosť zabijaka, ale po jeho útoku už umierajú aj policajti. Vystresovaný alkoholik John po rokoch abstinencie začne znova piť. A tak sa pátrania ujme jeho kolegyňa Robsonová... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

evilmind odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápu, kde byla ta komediální část jako, neviděl jsem tam ani náznak vtipu. Ne jako vážně, to musí snad být nějaká cut verze, kde jsou vystříhány všechny vtipy? A vlastně by to pak i dávalo smysl, protože celou dobu jsem si říkal, že tohle musel stříhat nějakej úplněj amatér, řazení scén často nedává vůbec smysl, a když se k tomu přičtou jedni z nejhorších herců a nesmyslné dialogy, máte zaděláno na opravdové utrpení. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Zasněžené prostředí je hezké a vlkodlak má celkem potenciál, ale způsob humoru mě absolutně mě nejen míjí, ale absolutně vytáčí. Cummingsův policista aspiruje na cenu za nejotravnější postavu roku, ne-li desetiletí. Všechno dobré, co tu bylo, spolehlivě zabíjí. Mrzí to o to víc, že námět má potenciál a dobrých vlkodlačích hororů je jako šafránu. Tak snad příště. 15% ()

Reklama

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Tohle jakoby narazilo na hranici geniality, ve vší béčkoidní svéráznosti se to odrazilo zpět někde do nadprůměru a tam to ve sněhu zůstalo zcela laxně ležet s cigárem a spokojeným broukáním na rtech.. Je to příliš vypiplané aby Cummings nevěděl co dělá.. Je to příliš rafinované aby to divák prokouknul.. Je to místy skoro nedivácké.. Nemá to žádnou závažnější ambici... Ale když člověk na tu vlnu dobře naskočí, tak to nějakým zvláštním způsobem funguje.. Mám cukání přikopnout tu čtvrtou rudou, jen nevím jak to (třeba i jen sobě) odůvodnit... Možná za toho R. Fostera ve své poslední roli? Nebo za finále které jakoby vypadlo z Mlčení jehňátek? ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Dva body dávam za zasnežený vizuál a malé mestečko, solídne technické spracovanie a sem tam pôsobivú, napínavejšiu scénu...Ale(hlboký nádych)...WTF???!!! Vrcholne nesympatický hlavný hrdina a jeho grimasy, možno taký Bruce Campbell by to zvládol v pohode, ale tu ma tá pseudointelektuálna tragikomická vložka vyložene štvala. "Náročnejší" divák možno bude v siedmom nebi, ale mňa to herectvo, skákanie z postavyna postavu, prestrihy na hlavného "hrdinu" atď. dosť iritovalo. Škoda solídných hororových scén, a dobre vyzerajúceho vlkodlaka, keď pointa to všetko hodí do koša. Akurát to naštve. To sa nemuseli babrať s celým predchádzajúcim dejom. Kľudne si mohli natočiť svoju čiernohumornú ódu, a neobťažovať tým ľudí, ktorý naozaj čakajú horor, alebo hororovú komédiu. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že od AMERICKÉHO VLKODLAKA V LONDÝNE, sme tu nemali humornejší pohľad na lycantropiu. Perfektne vyprofilované a zahrané charaktery, pričom snímok stavia hlavne na nich. Nieje tu ani gore ( možno trošičku ) a ani nevidno v plnej poľnej Vlkodlaka. Je to proste viac mimo žánru, ale o to lepšie vo vyznení. Ak by tu boli aspekty, ktoré tento film pomíja, možno by to bolo u mňa za menej, alebo možno by som urval celú hutnú päťku. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama