Reklama

Reklama

Vlk zo Snow Hollow

  • Česko Vlk ze Snow Hollow (viac)
Trailer

PJ Palfrey a jeho priateľka Brianne trávia dovolenku v Snow Hollow v Utahu. V prenajatom dome ich však v noci prepadne akési vrčiace monštrum a zanechá po sebe zohavené telo dievčaťa a odtlačok labky v snehu. John Marshall, zástupca šerifa v Snow Hollow, sa práve háda s bývalou manželkou Brittany a dcérou Jennou, keď  ho povolajú na miesto vraždy. Jeho otec, šerif Hadley, a dôstojníčka Julia Robsonová prezerajú Briannino telo, ktorému chýbajú rôzne časti a orgány. Šerif Hadley je na pokraji infarktu a mestečkom kolujú správy o vlčom človeku, ktorý sa skrýva medzi obyvateľmi. Ďalšou obeťou je inštruktorka snowboardingu, ktorej v brutálnom zápase zviera odtrhlo ruku a hlavu. Keď na jej tele objavia vlčiu srsť, rozšíria sa fámy o vraždiacom vlkolakovi. John však neoblomne tvrdí, že vraždu spáchal človek z mäsa a kostí, nie prízrak či vlkolak. Ešte v tú noc zviera zabije Liz Fairchildovú a jej trojročnú dcéru. John prehľadáva mestské záznamy, aby zistil, či má toto miesto nejakú historickú skúsenosť s vlkolakmi. Potom vyhlási zákaz vychádzania a začne aktívne pátrať po neznámom monštre. Prvou, kto tento zákaz poruší, je Johnova spurná dcéra Jenna, ktorá otca nenávidí a plánuje z mestečka utiecť. Nielenže privolá na seba pozornosť zabijaka, ale po jeho útoku už umierajú aj policajti. Vystresovaný alkoholik John po rokoch abstinencie začne znova piť. A tak sa pátrania ujme jeho kolegyňa Robsonová... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Zasněžené prostředí je hezké a vlkodlak má celkem potenciál, ale způsob humoru mě absolutně mě nejen míjí, ale absolutně vytáčí. Cummingsův policista aspiruje na cenu za nejotravnější postavu roku, ne-li desetiletí. Všechno dobré, co tu bylo, spolehlivě zabíjí. Mrzí to o to víc, že námět má potenciál a dobrých vlkodlačích hororů je jako šafránu. Tak snad příště. 15% ()

a.keram 

všetky recenzie používateľa

Asi tohle budu opakovat u jakéhokoliv hororu. Neukazujte monstrum. Obzvlášť pokuď je celá pointa filmu že se neví zda na lidi vážně útočí vlkodlak nebo ne (chápu že to má vlastně být double twist, ale to prostě nefungovalo). Film je rozpolcený mezi rodinným melodramatem, horrorem, komedií a detektivkou. Celkově si pak scénárista, režisér a lead herec toho na sebe vzal asi trochu moc a dohromady to všechno padá jako domeček z karet. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Zvláštní mix hororu a komediálního drama jehož humor spočívá v tom že to vlastně k smíchu neni. Někdy to fungovalo, někdy to bylo trapný, každopádně během filmu jsem si záměrně nesympatickou hlavní postavu docela oblíbil a musim říct že to zahrál (i zrežíroval) dobře. Horší už je to samozřejmě po vlkodlačí stránce neboť to vyšetřování je tak chaotický že člověk postupně ztrácí zájem i pozornost. V podstatě líbilo, ale dokázal bych si to představit mnohem lepší. ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

„Absolvoval jsi forenzní psychologii...na Googlu? Prosím, pouč nás!” - V hororově-komediálním thrilleru The Wolf of Snow Hollow se určitě dá najít pár vtipných hlášek i několik solidních lekaček, nicméně z nějakého důvodu to dohromady moc nefunguje. Základem dobrého filmu by měl být kvalitní scénář, tenhle však nepatří zrovna k nejzdařilejším. Přitom malebné horské prostředí, kde se děj odehrává, mohlo posloužit jako skvělá kulisa k řádně mrazivému hororu. (40%) ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Technicky zručne natočené, ale čo sa týka komediálnej vsuvky, tak tá bola neskutočne nasilu tlačená do deja a niektoré veci fakt nedávali zmysel. Mohlo to byť ďaleko lepšie, záver napr. nevyšiel absolútne vôbec, vzťah dcéra otec rovnako. Viem, že Robert Forster je už po smrti a nezisťoval som, či je jeho úmrtie ovplyvnilo aj tento snímok, či stihol dotočiť všetko alebo nie, ale nezdalo sa mi to "pekne" poskladané. Škoda, mohol to byť fajn odľahčený kúsok. 45% ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama