Reklama

Reklama

18 Eogein

(seriál)
  • Južná Kórea 18 어게인 (viac)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Hong Dae Young (Yoon Sang Hyun) má dojem, že si zbabral život, keď prišiel v sedemnástich rokoch o kariéru basketbalového hráča. Jeho spolužiačka, s ktorou vtedy chodil, otehotnela a následne sa zobrali a mali dvojčatá. Odvtedy to bolo len staranie sa o deti a zarábanie na živobytie. Z dievčenského idola sa stáva tuctový živiteľ rodiny. Ani v kariére sa mu nedarí, nepostupuje a nakoniec je vyhodený z práce. Navyše si nie príliš rozumie s deťmi a má pocit, že nikdy nemal stretnúť svoju manželku. Tá je z neho znechutená a chce rozvod. Kríza vyvolá zvrat a Dea Young sa premení na svoju 17 ročnú verziu (Lee Do Hyun). Dostáva sa na strednú školu spolu so svojimi deťmi a má možnosť bližšie ich poznať aj spätne prehodnotiť vzťah s manželkou. Urobil správne, že sa pred rokmi rozhodol pre manželský život? (moikan)

(viac)

Recenzie (4)

MIRECSK 

všetky recenzie používateľa

Neskutočne krásny seriál. A ja som opäť raz podcenil Juhokórejčanov. Spomínam si na film, z ktorého seriál vychádza, a ten bol čistý priemer. Seriál ale z námetu vyťažil maximum. Bolo to vtipné, bolo to dojemné, malo to skvelých hercov a nádherný soundtrack. Po prvej časti som tušil, že sa dívam na svoju novú srdcovku. ()

mmatuli 

všetky recenzie používateľa

Když u toho nebudete moc přemýšlet nad “náhodami”, tak je to skvělý seriál, který zahřeje na duši a donutí se i zamyslet. Jak naše volby ovlivní celý život a kdyby byla možnost, změnil bych volbu nebo si opět vybral stejně? Hezky podaný vztah mezi manželi, dětmi i kamarády, dobře obsazené i zahrané. ()

Reklama

denulik 

všetky recenzie používateľa

OK, zamerané na rodinné hodnoty atď. Len nerozumiem, prečo tu nie je uvedený Lee Do-Hyun, ktorý sa svojej úlohy "starého" teenagera zhostil viac než dobre. ()

moikan 

všetky recenzie používateľa

To je asi najpomalší kórejský seriál, aký som kedy pozerala. Všetci boli akýsi nerozhýbaní a veľmi zabrzdení- tak utlmení, že sentimentálnosť len tak sršala. A najviac mladá verzia Hong Dae Young ( Lee Do Hyun) bol tak strašne melancholický, až som z toho umierala. Nakoniec som seriál dopozerala, len preto, že už som sa nemohla dočkať odhalenia. Aj to nebolo dosť vygradované. Seriál je tiež plný klišé, ktoré sa najčastejšie nachádzajú v k-dramach: dážď a scény s dáždnikom, zatienenie tváre, keď milovaný/á spí, scéna s topánkami, atd. Ale jedna momentka ma super pobavila : scéna s rozsypanými papiermi a pesničkou zo Secret Garden (ako odkaz na seriál, kde Yoon Sang Hyun hral pred 10 rokmi) Čo je plus : seriál podporuje zmysel pre rodinu a partnerský vzťah. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama