Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (84)

plagát

Woonmyungcheoreom neol saranghae (2014) (seriál) 

No tak som sa opäť raz zabuchol do korejskej herečky. Na-ra Jang tu bola fakt na zjedenie. Kto by už nechcel mať doma takú slimačiu princeznú? A Hyeok Jang tu mal podobný smiech ako ja, čiže sympatie boli na 100% od prvého momentu. K tomu ešte nádherná hudba. Čím to je, že herci v Kórey vedia predať každú emóciu tak, že im veríte každý pohľad? Proste moja ďalšia kórejská srdcovka, na ktorú dlho nezabudnem. Určite si dám niekedy v budúcnosti repete. A nakoniec ešte veľké poďakovanie Pethushke za parádne titulky, vďaka ktorým som si túto skvelú jazdu mohol dokonale vychutnať.

plagát

Sósó no Frieren - Ningen no džidai (2024) (epizóda) 

Toto bola neskutočne krásna epizóda, ktorá perfektne zhrnula to, o čom tento seriál v skutočnosti je. A mňa len utvrdila v tom, že si tento masterpiece zaslúži 10 z 10.

plagát

Sósó no Frieren - Sósó no Frieren (2023) (epizóda) 

Hmm, to si tak sledujem celkom fajn anime so zaujímavými filozofickými úvahami, skvelým soundtrackom a postavami a vravím si: naozaj celkom dobré, ale žeby až nad 90%? A potom príde epizóda, pri ktorej mi z tváre nezíde blažený úsmev od začiatku až do konca a po tele mi po celý čas behajú zimomriavky a je to tam - jednoducho pecka.

plagát

Shazam! Hnev bohov (2023) 

Fuf, tu ste fak na chudáka Shazama prísny. Ako čisto popkornová zábava na jeden večer je to ok. Nenudí, neurazí, okolo 6 si to v pohode zaslúži.

plagát

Plán pro rodinu (2023) 

Silné tri hviezdy. Určite si to zaslúži byť v šestkových číslach, takže prihadzujem ešte jednu.

plagát

Sparkling Watermelon (2023) (seriál) 

Aneb, čo dostanete keď spojíte dokopy Školu rocku+Návrat do budúcnosti+CODA? Odpoveďou je parádny námet presne podľa môjho gusta.  Zamiešajte do toho sympatický casting, nádhernú hudbu a dej, ktorý odsýpa od prvého dielu až po posledný, nechajte 16x1 hodinu piecť a vznikne vám 5 hviezdičkový seriál, ktorý si niekedy v budúcnosti znovu rád pozriem.  Pre mňa takmer dokonalosť. Celkom mi nesadol len úplný záver, ktorý mi prišiel až príliš stručný. Kľudne by som zniesol ešte o jednu epizódu navyše, kde by sme sa dozvedeli viacej o zmenách po návrate. Rád by som videl reakcie jednotlivých postáv na Se-kyeong, správanie Se-kyeong k rodičom, keďže ich poznala ako mladých a podobne. Určite by sa dalo vymyslieť veľa zaujímavých scén.

plagát

Star Trek: Picard - Season 3 (2023) (séria) 

Tak stará partička nám predsa ešte malá čo ponúknuť. Takto ma vyzerať správne rozlúčenie s postavami ktoré mnohí tak milovali a stále ešte milujú. Poslednú časť som si užíval s úsmevom od ucha k uchu. Som rád, že skutočný Star Trek ešte stále žije.

plagát

Star Trek: Picard - Võx (2023) (epizóda) 

Splnený sen. Enterprise D sa mi nikdy nejako veľmi nepáčila a chápem, že novým fanúšikom to nič nepovie ale, dofrasa, moje fanúšikovské srdiečko pookrialo ako nikdy. Toto pod 5 hviezd ísť nemôže!

plagát

18 Eogein (2020) (seriál) 

Neskutočne krásny seriál. A ja som opäť raz podcenil Juhokórejčanov. Spomínam si na film, z ktorého seriál vychádza, a ten bol čistý priemer. Seriál ale z námetu vyťažil maximum. Bolo to vtipné, bolo to dojemné, malo to skvelých hercov a nádherný soundtrack. Po prvej časti som tušil, že sa dívam na svoju novú srdcovku.

plagát

Mezi kapkami deště - Epizoda 3 (2018) (epizóda) 

Ježiši, tá posledná scéna v bare bola neskutočná. Jasal som skoro ako pri góle vo futbale. :D