Reklama

Reklama

Stratená v horách

(TV film)
  • Česko Ďábelská past (viac)

Obsahy(1)

Sandrin (Brittany Underwood) nový priateľ, Brant (Taylor Frey), je jednoducho dokonalý. Je očarujúci a rodinne založený - o čom mohla Sandra doposiaľ len snívať. Má totiž za sebou drsné detstvo, keď spolu so svojou sestrou Becky (Kabby Borders) putovala z jedného detského domova do druhého. Takže keď Brant vezme Sandru na predĺžený víkend, aby zistila, kde vyrastal, je nadšená... až na to, že je to trochu mimo jej komfortnej zóny mestského života. Žije totiž mimo civilizácie, žiadne cesty, internet, nič. Len čo Sandra začne prekonávať nervozitu zo života v ústraní, uvedomí si, že Brant v skutočnosti pomáhal svojmu otcovi Langleymu (Jim Klock) vlákať ju do jeho diabolskej pasce... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Párik chodí spolu už tri mesiace, ale ešte spolu nespali. Je to však prirodzené, veď majú obaja len skoro štyridsať rokov a ona je niečo ako derivát z Shakiry. Na výlete v horách sa už už chystajú na to vhupnúť, no ako sa chlapík pripravuje na sex parfumovaním sa dymom z ohniska, z lesa vybehne horolezec s puškou. A potom sa už deje všetko tak, ako nám to napísala TV Markíza vopred, čo je naozaj veľmi hodnotný prínos, keď do popisu deja napíšu celú základnú pointu vopred. Potom prichádza niečo ako uväznenie v dome a snaha utiecť a musím uznať, že napriek nie najlepšiemu scenáru a hercom, dejovo to zaujalo tak, že sa to dalo celkom pozerať. Teda v porovnaní s filmami podobného rangu. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Aj keď televízna kokotina, ale aspoň scenár to trošičku podržal a ukázal psychopata, ktorý bol síce vytretý jak podlaha, ale mal svoje zásady a držal sa ich. 1 z 5 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Ukážka toho, keď Lifetime Movie Club sa spustí do natočenia filmu, v ktorom sa snaží presadzovať silnejšie prvky thrilleru. Koncepcia a ani vedenie príbehu nevedia prekvapiť a prezentujú celú radu jednoduchých a low quality riešení. Záver bez vypracovanejších momentov. P.S.: Brittany Underwood („zaujímavá zhoda“ s názvom filmu) je ale v dobrej forme. Osobné hodnotenie: 53% (*) ()

Little_Sawy 

všetky recenzie používateľa

Dnes se mi nechce srát s komentovaním, takže vyprsknu jen že tohle byla kolosální sračka, kde hlavný hrdinka je blondská, a jěště k tomu tupá, že jede s borcem na chatu kterýho zná sotva tři měsíce. A to jí jěště, jako bonus bere kde vůbec není signál, a zná to tam jen on a jeho tatko. Buhví čo se vše může štát když je váš tatko slizkej zmrd který si bere pro sebe krásky svího syna. Totální telenovela u který je čas si schrupnout, protože napětí a akce jsou tam na bodu mrazu. Proč už netočej zbytečnější sračky? ()

Reklama

Reklama