Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 2
Komédia / Dráma / Športový
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrajú:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Recenzie používateľa oasismanik k tomuto seriálu (20)

Ted Lasso (2020) 

Fakt skvelá, dospelá jednohubka, ktorá vás rozosmeje aj chytí za srdce. Spočiatku ma to viac bavilo v tej humornej rovine, zloženej hlavne z rôznych narážok na anglicko-americké stereotypy, neskôr ma dostala aj tá vážnejšia rovina tohto seriálu. Veľmi podarená vec, budem aj pri dalšej sérii. ()

Úvod (2020) (S01E01) 

Polhodinová kanonáda hlášok hneď od začiatku, nj, toto ma bude baviť. ()

Trent Crimm: The Independent (2020) (S01E03) 

Bože to je tak roztomilo naivné a nákazlivo pozitívne, že mám celý čas zimomriavky a tupý úsmev na tvári. ()

Pro děti (2020) (S01E04) 

Zatiaľ asi najvážnejšia epizoda, ale tak why not... ()

Dvě esa (2020) (S01E06) 

Za mňa zatiaľ jednoznačne najnudnejšia epizoda, ale Vampire Weekend na konci potešili. ()

Ať žije Rebecca (2020) (S01E07) 

Seriál sa v podstate prehupol do prevažne vážnej a dramatickej časti, čo ma trochu unavuje a nudí, hlavne  Sudeikis na to podľa mňa herecky nemá a o dosť viac mu išla tá humorná časť. ()

Samé omluvy (2020) (S01E09) 

Za mňa zatiaľ jednoznačne najlepšia časť, perfektne vyvážená humorná a vážna časť, perfektné, začínajú mi tieto postavičky vážne prirastať k srdcu. ()

Naděje tě zabije (2020) (S01E10) 

Roztomilý záver tohto skvelého seriálu, pri dalšej sérií určite budem. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Prvá séria bola fajn úsmevná odreagovačka, druhá je ale ešte o chlp lepšia. Najprv som bol skeptický ohľadom toho, ako a kam sa vyvíja tento, spočiatku, nenápadný seriálik prezentovaný ako sitcom, ale čoraz viac a viac sa mi to dostáva pod kožu. Jednotlivé postavy sa začínajú krásne vyfarbovať. Neviem do akej miery mali pri prvej sérii tvorcovia premyslené ako a kam sa budú uberať, ale urobili kus dobrej roboty, vyšli z komfortnej zony šedých, jednotvárnych postavičiek /jeden večne nasratý, druhý večne optimistický, milion foríkov o kultúrnych rozdielnostiach USA a GB atď.../ a pridali postavám farby, problémy, zdatne, svojsky a s trochou humoru pichajú aj do pálčivých tém a mňa to fakt baví. Naozaj skvelá práca a po pár daľších sériach v podobnom tempe možno aj nový člen mojej seriálovej top 10. ()

Sbohem, Earle (2021) (S02E01) 

Uvod druhej série veľmi slabý priemer, ale stále to má tú svoju čarovnú atmosféru, uvidíme čo dalej... ()

Udělat tu nejsprávnější věc (2021) (S02E03) 

Po mierne rozpačitom úvode druhej série si ma začína opäť tento seriálik získavať. Všetky scény s Royom sú absolútne brilantné. ()

Koleda (2021) (S02E04) 

Síce menej vtipná, za to natrieskaná pozitívnou náladou a atmosférou po celý čas, nj. takéto ja môžem... ()

Duha (2021) (S02E05) 

Neviem no, za mňa jeden z najzvláštnejších dielov, mnoho vtípkov bolo dosť čudných, alebo som ich skrátka len nepobral a závarečná cesta Roya, ktorá trvala asi 10 minút mi prišla neskutočne natiahnutá a zbytočná. ()

Znamení (2021) (S02E06) 

Za mna skvelá časť, kde bol dokonalý balance medzi perfektným, až skoro čisto anglický, humorom a vážnymi scénami. A Arctic Monkeys na úplnom začiatku! ()

Hlava (2021) (S02E07) 

Prvú sériu tahala hlavne postava Teda, v druhej je to u mňa Roy, jeho scény sú absolútne geniálne, časť taký nadpriemer... ()

Man City (2021) (S02E08) 

Z väčšej miery vážna a silná epizoda, problém mám len s tým, že ja to Sudeikisovi neverím, nech sa snaží akokoľvek. Celkovo mám problém s tou vážnou tvárou tohto seriálu, k žiadnej postave som si počas tých 30 minútoviek nevytvoril taký vzťah, aby mi na tom nejako záležalo a radšej by som sa iba bavil. Ale za oasis, Keane a Rex Orange County dám 4... ()

Beardův večer (2021) (S02E09) 

Konečne epizoda venovaná asistentovi Beardovi a štamgastom, čisté Anglicko. Páči sa mi, že sa tvorcovia neboja experimentovať, niektoré experimenty im v predchádzajúcich častiach veľmi nevyšli, ale toto bolo podľa mňa brilantné, jedna z najlepších časti, absolútne čarovné. ()

Žádná svatba a jeden pohřeb (2021) (S02E10) 

Chvíľu to trvalo, ale začína sa mi pod kožu dostávať aj tá vážnejšia rovina tohto seriálu. Stále síce tie vážne scénky Sudeikisovi neverím, ale aj tak je to celkom silné. Vlastne sa mi dosť páči smer, ktorým sa tento, spočiatku nenápadný, seriálik vydal. ()

Půlnoční vlak do Roystonu (2021) (S02E11) 

Ako som už písal pri predchádzajúcej epizode, najprv som bol skeptický ohľadom toho, ako a kam sa vyvíja tento, spočiatku, nenápadný seriálik prezentovaný ako sitcom, ale čoraz viac a viac sa mi to dostáva pod kožu. Jednotlivé postavy sa začínajú krásne vyfarbovať. Neviem do akej miery mali pri prvej sérii tvorcovia premyslené ako a kam sa budú uberať, ale urobili kus dobrej roboty, vyšli z komfortnej zony šedých, jednotvárnych postavičiek /jeden večne nasratý, druhý večne optimistický, milion foríkov o kultúrnych rozdielnostiach USA a GB atď.../ a pridali postavám farby, problémy, zdatne, svojsky a s trochou humoru pichajú aj do pálčivých tém a mňa to fakt baví. Naozaj skvelá práca a po pár daľších sériach v podobnom tempe možno aj nový člen mojej seriálovej top 10. ()

Převrácení pyramidy úspěchu (2021) (S02E12) 

Skvelé zakončenie skvelej série, prajem tomuto seriálu ešte mnoho sérií a určite budem u nich. ()

Súvisiace novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (viac)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (viac)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (viac)

Reklama

Reklama