Reklama

Reklama

Zrodená pre odplatu

  • Česko Pomsta (viac)
Trailer 1

Keď ešte Anna (Maggie Q) ako dieťa žila vo Vietname, zachránil ju profesionálny zabijak Moody (Samuel L. Jackson) po tom, čo jej zavraždili rodičov. Moody ju našiel v skrini so zbraňou v ruke, ktorou vystrieľala izbu plnú svojich únoscov. Vzal si ju pod svoje krídla a aj po 30 rokoch tvoria skvelý tím. Anna tiež vlastní antikvariát v Londýne, kde sa stretáva so starším zákazníkom menom Rembrandt (Michael Keaton). Keď ju Moody požiada, aby preňho vypátrala istého muža, rozhodí svoje siete. Krátko nato je však Moody vo svojom dome v Anglicku zavraždený, stal sa terčom profesionálnej vraždy. Anna sa pustí do pátrania po páchateľovi a zistí, že Rembrandt je tiež nájomný vrah. Vytvoria neľahké spojenectvo s cieľom vypátrať vraha a pomstiť Moodyho smrť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (132)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Campbell už proste 30 rokov robí to isté, vie to, a mňa to stále baví. Pokiaľ má dobrý scenár, nekonvenčné dialógy, skvelý casting, tú chémiu medzi hercami už vie vybudovať. Z tohto by mohla v pohode vzniknúť aj hra, aj keď ... žmurk na Hitmana. Maggie aj Keaton asi pijú krv alebo čo, že stále vyzerajú zachovalo a vedia sa stále svižne pohybovať (za predpokladu, že to boli oni, no). Film je klasický inteligentný akčňák, kde sú vynechané nepodstatné momenty, kde sú fakt kvalitné bojové sekvencie, dialógy, ktoré bavia a hlavne, rozumná minutáž a zaujimavý feeling. Poctivá trojka, ale jednu dám za Keatona a mobil s nožom. 4 z 5 ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Nevýrazná záležitost, která může překvapit hereckým obsazením, ale nic víc. Chvílema to bavilo, po čase to ale začne být nuda, dneska můžu říct, že už z toho nic nemám, nic neutkvělo, celkem nuda. A asi je to škoda, člověk by z něčeho takovýho rád vymámil víc, no nedá se nic dělat a je to další film, kterje si nejspíš nezaslouží víc pozornosti. Může to být škoda, ale je to tak... ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vietnamskej Nikite zabijú jej mentora, tak sa vydá na cestu pomsty a vystrieľa všetko živé, na čo narazí. Hlavným kladom filmu je špičkovo prevedené akcia. Dokonale prehľadná, tak správne R-ková a ani nepôsobí podfinancovane. Množstva je jej tu tak akurát. Problémom sú nevýrazné postavy, ktoré mi boli úplne u prdele a tak je dejová vata strašne nezáživná. Jackson je už trochu otravný jak sa snaží byť každú cenu cool. Maggie Q je pekná, ale herecky úplne nulová. A najviac to zamrzí kvôli skvelému Keatonovi ako zabijákovi na druhej strane barikády, s ktorým má jej postava love/hate vzťah pri každom ich spoločnom strete, ktorý je jak vystrihnutý z filmu Mr. & Mrs. Smith. Nielenže z jej strany žiadnu chémiu necítiť, ale Keatonova postava mala byť evidentne obsadená mladším hercom. S rovnako starými hercami medzi ktorými by fungovala chémia, to mohlo byť práve to, čo mohlo ťahať celý film. Takto to aspoň herecky utiahol Keaton sám a v akcii ho dobre zastúpili kaskadéri. Takže vďaka Keatonovi a skvelej akcii to stojí za jedno pozretie, ale ako celok to príliš nefunguje. 5/10. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Martin "Zorro" Campbell "Bond" ukazuje, že má stále veľkorozpočtové remeslo v malíčku, aj keď musí slúžiť strednerozpočtovému akčňáku, ktorý mu ale scenárista napísal pri všetkom tom klišé relatívne nápadito a zaujímavo. Pravdaže, netreba zabúdať, že Q je sexy, Keaton sakramentsky dobrý herec a Semjuel Lí hrá fuurt to samé, ale furt to trochu funguje. A lepšie finále by tomu ešte dosť pomohlo! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kto by povedal, že Samuel má už 72 rokov, vôbec to na ňom nie je vidieť. A Maggie Q je už niečo naozaj na pozeranie, ale žiaľ roly jej nesedia. Respektíve nie až tak herecky, teda nesedia mne, proste 50 kilová siláčka, tá woman power, to nie je ono, nie je to uveriteľné. V podstate to hrala už aj v seriáli Prezident v pořadí. Ale odhliadnuc od toho ide inak o priemerný akčňák, ktorý neurazí. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené