Reklama

Reklama

Zrodená pre odplatu

  • Česko Pomsta (viac)
Trailer 1

Keď ešte Anna (Maggie Q) ako dieťa žila vo Vietname, zachránil ju profesionálny zabijak Moody (Samuel L. Jackson) po tom, čo jej zavraždili rodičov. Moody ju našiel v skrini so zbraňou v ruke, ktorou vystrieľala izbu plnú svojich únoscov. Vzal si ju pod svoje krídla a aj po 30 rokoch tvoria skvelý tím. Anna tiež vlastní antikvariát v Londýne, kde sa stretáva so starším zákazníkom menom Rembrandt (Michael Keaton). Keď ju Moody požiada, aby preňho vypátrala istého muža, rozhodí svoje siete. Krátko nato je však Moody vo svojom dome v Anglicku zavraždený, stal sa terčom profesionálnej vraždy. Anna sa pustí do pátrania po páchateľovi a zistí, že Rembrandt je tiež nájomný vrah. Vytvoria neľahké spojenectvo s cieľom vypátrať vraha a pomstiť Moodyho smrť. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Jarin69

Jarin69 (hodnotenie, recenzie)

Nenadchne, neurazí. Film nijak nevybočuje z řady "chytrých filmů" Co si z filmu vzít? Zabíjení lidí je bezva práce i zábava.

Klajnik

Klajnik (hodnotenie, recenzie)

Vypadá to příliš vyumělkovaně. Snaží se to hrát příliš na efekt, což ve finále nepůsobí moc efektně. Současně mi nepřijde, že mají co ukázat. Tak to dopadá, když do akčního filmu obsadí dva dědky a 55 kilovou typku.

na príspevok reagoval Yoshitsune

Reklama

Reklama