Reklama

Reklama

Otec se ve snaze dokázat, že je pro rodinu užitečný, rozhodne naučit děti lovit záhadná stvoření na planetě Kepler-22b a používat je jako potravu. Poté, co přeživší dospějí k šokujícímu poznání, které by mohlo naplnit jedno z jejich proroctví, vede diskuse o dalších krocích ke konfliktu mezi Marcusem a Ambrosem, jejich vůdcem. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (12)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zacina to nadobudat "nevidane" META-urovne. A to na ukor samotneho pribehu. Dohromady sa splieta viac a viac bullshitu. Dufam, ze sa to velmi rychlo preklopi, inak s tym seknem. Tuto epizodu by som popisal spojenim "tliachanie o hocicom". Nehovoriac o neskutocne amaterskom dojme "opijania divaka slanym rozkom". 35% ? ()

2CRAZY 

všetky recenzie používateľa

Nechápu remcaly.. za mě topy. Sice je to spíš fam sci-fko, ale tuze našlapaný, v hodně solidním -asi o tom u Scottů už něco vědi- provedení. Je to, pravda, spíš pro přemejšlivější lidi, co rádi dumaj nad tim, jestli třeba i ty androidi maj sny, takže žádný epes vesmírný válčení z toho nekouká.. a témat je tam na jednu hlavu možná až moc najednou. Ale mě třeba ta dějová linka: Spasí nás věda nebo Velký fotr na nebesích, docela bere. A nějakou enviro/ezo/politickou propagaci bych vynechal. Svět už prostě dneska neni tak jednoduchej jako před pár lety lidi. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak deje sa to, čo som naposledy predpokladal. Seriál si ma pomaly stráca a osobne príliš nechápem, prečo vznikol tento príbeh, keďže čerpá z viacerých zdrojov a Scott napríklad nepokračuje v uzavretí prequelovej votrelčej série, kde ma vážne zaujíma koniec. Najviac upútala virtuálna realita, ale stále viac si uvedomujem, že takmer všetky postavy sú mi nesympatické a tým pádom ani neviem, komu by som mal držať palce. Stále však ide o vesmírne sci-fi, čiže zábavný potenciál v seriáli cítim a určite ho dopozerám. ()

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Vychovaný vlkmi” , štvrtá epizóda - Kurz prírody, je už dávno presne stanovený a ukotvený, že je naprosto symetrický, s piatimi vrcholmi, a ešte ide o náboženskými fanatikmi objavený väčší artefakt, t. j. všetkými ľudmi okolo nevyspytateľného Ambrosea, má vskutku naozaj magický potenciál, no zatiaľ plní len funkciu „ohrevu” počas dlhých a chladných nocí, keď Matku, Otca a deciek, zima až tak vehementne netrápi ! Najskôr ju trápi to, že sú monitorovaní, vďaka implantovaným čipom, ktoré treba vytiahnuť a zahodiť čo najďalej, kam už jastrabie oko len tak nedovidí. Trebárs, taký Campion sa sužuje aj tým, že divoké zviera, uväznené v kôlničke, bude čochvíľa nadobro zabité, a preto hľadá inú alternatívu - nasýtenia sa, čiže s androidom zvádza nejednoduché, psychologické (sú)boje. / A síce postáv v seriáli účinkuje viacero, no Camp je z nich - najdominantnejší ? ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vo vesmíre nastáva matriarchát a sebavedomé mladé matky ovládajú svet...čo je v ostrom kontraste s mladými budúcimi sebavedomými matkami vo veku približne 17 rokov, ktoré včera večer komunikovali medzi sebou vo vlaku pred cestou na diskotéku. Ak bude toto ovládať svet tak sme v pekných sračkách, niežeby sme už teraz neboli...Roboti sú dokonalí rodičia, ľudia ktorí uctievajú vieru sú idioti a Campion je vegán, aj takto by sa dala zhrnúť táto epizóda. Samozrejme je to trochu náročnejšie ale podstata tam je. Ostáva dúfať, že zviera ktoré sa v tábore objavilo je dôsledkom evolúcie embryí, ktoré Campion spolu s MATKOU zahodili do jadra planéty aby sa tento zatiaľ nudný, aj keď dobre natočený seriál konečne trochu rozbehol...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama