Reklama

Reklama

Touha po vraždě

  • USA Hard Kill (viac)
Trailer 1

Bruce Willis se představí v roli miliardáře a ředitele společnosti, která vlastní technologii schopnou ohrozit samotné lidstvo. Když se vynálezu zmocní skupina teroristů, která zároveň unese jeho dceru a požaduje aktivační kód, začnou létat kulky. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (45)

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Jasné Willis a jeho nové filmy sú fakt o ničom. Aj tu nejde o žiaden dobrý film. Ale tých 15% je málo aj na Willisa. Preto dávam aj druhú hviezdu lebo hodnotenie odpad si to určite nezaslúži, boli a budú horšie akčné filmy. Snáď mi dnešna premiéra filmu Tenet napraví chuť, ale po takmer pol roka čakania na návrat do kinosály určite. 2* ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Od Matta Eskandariho jsem již viděl dřívější snímek Korunní svědek a také s B. W. Je to asi fakt složité vymyslet scénář k takovému filmu. Aby to bylo co nejlevnější, vezmeme béčkové téměř neznámé herce, hvězdu Hollywoodu, která už ale bere všechno, polorozpadlou fabriku a máme akčňák jako sv.ňa... K tomu stačí, aby si postavy mezi sebou řekli, že jde o ukradený program, který může zničit lidstvo jak ho známe - jak originální. A tak se proplétají chodbami sem a tam, párkrát na sebe střílí a nakonec se utkají hlavní dva proti sobě. Nic objevného, scénář průměrný, herecké výkony též. Bohužel jisté postavy se chovají naprosto nelogicky a postupují mnohdy až s dětinskou naivitou, což u zkušených vojáků působí víc než úsměvně. ()

Reklama

Peabody odpad!

všetky recenzie používateľa

BW mám moc rád, ale tohle je opravdu odpad, naprosto klišoidní scénář něco o vojenských programech, něco o chamtivosti farma firem (na že by obojí nebyla pravda), plus banda neherců kolem BW. Hrozný Ještě pak umocněno Bartošovic duem, tedy značně nečeským překladem a pod réééééééžijnou tlapkou paní Veronyky Veselé naprosto hroznou režií dabingu současným rychlostylem, na první dobrou, lidi čtou text vedle sebe ale ne spolu, intonace je taky nečeská, pokus o cool ameryckou dykcy. Nebýt rychloposuvu, nikdy bych se toho konce, kdy jsem se doslechl kdo nás takto obohatil, nedožil. Jeden prastarý slovenský film sa volal Varúj!. Tak varuji ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

človek musí našho Bruca obdivovať do akých kokotín sa to natrepe. Ale tak šak čo, bude na plagáte ako lákadlo, dostane slušný keš a to mu stačí. No a tvorcovia si myslia, že my budeme taký kokoti, že nám stačí pár minút Willisa vo filme a budeme spokojný. Well no. A k filmu sa nejdem vyjadrovať. * za akciu a * za Willisa ktorý jediné s celého ansámblu pablbov hrá. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Som pussy, sračka, proste slaboch a zase som neodolal a pustil si najnovší video-zet-blockbuster mojej obľúbenej akčnej hviezdy, ktorá je už dlhé roky za zenitom a evidentne už na filmy jebe. Jeden z jeho dvorných súčasných režisérov ho po nemocnici a odľahlom dome zobral vyvenčiť do nejakého opusteného továrenského komplexu v ktorom sa zídu dve bandy super duper drsniakov a predstierajú, že si idú po krku. Zámienka je nepodstatná. Hlavne, že sa od dvadsiatej minúty všetci zmätene naháňajú a sem tam po sebe vystrelia. Akcia je mizerná a chaotická. Eskandari naďalej piluje svoj um jak totálne skurviť každý záber. Vlastne ani neviem kto nakoniec prežil. Poslednú tretinu som už výrazne pretáčal. Willis sa tam tradične mihne a akurát tak sedí v limuzíne alebo postáva v nejakom sklade. Hlavný hrdina je exborec zo Zúfalých manželiek, ktorý potom čo prestal kosiť trávnik, tak si nechal zarásť jak xicht tak aj hruď. Charizmu má ale stále nulovú. Jediné, čo sa mi páčilo, boli vlasy jednej drsniačky nafarbené na modrofialovo, či čo to bola za farba. Tie ma bavilo sledovať. Tak za ne dávam jeden bod. 1/10. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (1)

  • V čase 1:14:55 je jasně vidět, že pouta na rukou Evy (Lala Kent) nejsou vůbec dotažené. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama