Reklama

Reklama

Touha po vraždě

  • USA Hard Kill (viac)
Trailer 1

Bruce Willis se představí v roli miliardáře a ředitele společnosti, která vlastní technologii schopnou ohrozit samotné lidstvo. Když se vynálezu zmocní skupina teroristů, která zároveň unese jeho dceru a požaduje aktivační kód, začnou létat kulky. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (45)

tosastava odpad!

všetky recenzie používateľa

Willis sa na staré kolená "úspešne" prebojoval až na úplne filmové dno. Posledných +-päť rokov účinkuje iba v podradných filmoch. Je najvyšší čas aby sa nad sebou zamyslel a začal si vyberať role, lebo skončí zaškatuľkovaný ako TOP brakový herec. Herec jeho formátu by mal mať profesionálnu hrdosť a také role razantne odmietať. Neverím, že je na tom finančne tak zle, aby bol odkázaný účinkovať v takých s*ačkách ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

človek musí našho Bruca obdivovať do akých kokotín sa to natrepe. Ale tak šak čo, bude na plagáte ako lákadlo, dostane slušný keš a to mu stačí. No a tvorcovia si myslia, že my budeme taký kokoti, že nám stačí pár minút Willisa vo filme a budeme spokojný. Well no. A k filmu sa nejdem vyjadrovať. * za akciu a * za Willisa ktorý jediné s celého ansámblu pablbov hrá. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Jasné Willis a jeho nové filmy sú fakt o ničom. Aj tu nejde o žiaden dobrý film. Ale tých 15% je málo aj na Willisa. Preto dávam aj druhú hviezdu lebo hodnotenie odpad si to určite nezaslúži, boli a budú horšie akčné filmy. Snáď mi dnešna premiéra filmu Tenet napraví chuť, ale po takmer pol roka čakania na návrat do kinosály určite. 2* ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Je to smutné, ale pravdivé - Bruce Willis po vzoru svojich kolegov (N. Cage, A. Banderas, W. Snipes či  S. Seagal), uviazol v bahne pseudoakčných filmov určených predovšetkým pre digitálne káblovky. Spoločným znakom tohto filmového odpadu je sterilná akcia sprevádzaná katastrofálnou bojovou choreografiou, scenárom zľahka načrtnutým na dve strany, množstvom apatických nehercov, ktorých výkonu, sa žiaľ, prispôsobí aj hlavná herecká ex-hviezda. K tomu je ešte samozrejme nutné  pripočítať iritujúcu hudbu a podvyživenú výpravu. Hard Kill je klasickou ukážkou takéhoto sajrajtu. Dej nedáva žiaden zmysel, takmer celý sa odohrá v jednej opustenej budove, kde sa obe strany snažia protivníka zastreliť nejakým náhodným výstrelom od boka alebo regulérne ukecať k smrti. Jedinou postavou, ktorá sa podobá na ľudskú bytosť a sa aj o niečo snaží je bývala hviezda profi wrestlingu Natalia Eva Marie. Naopak, najhoršie na tom je asi hlavný predstaviteľ záporáka Sergio Resutto, ktorý je úplne na smiech. Popravde, streľby je tu habadej, v drvivej väčšine sa však páli do neznáma. Na konci dôjde aj na kontaktný spôsob boja, ale ani ten príliš nepresvedčil. Samotný Willis sa sem tam na obrazovke objaví a pokeca, hrať nemá čo a ani sa príliš nesnaží. Pozrite si to len v prípade, ak ste si mysleli, že v horšie filmy ako tie posledné už BW nenatočí a chcete sa, tak ako ja, uistiť, že ste sa mýlili... ()

Peabody odpad!

všetky recenzie používateľa

BW mám moc rád, ale tohle je opravdu odpad, naprosto klišoidní scénář něco o vojenských programech, něco o chamtivosti farma firem (na že by obojí nebyla pravda), plus banda neherců kolem BW. Hrozný Ještě pak umocněno Bartošovic duem, tedy značně nečeským překladem a pod réééééééžijnou tlapkou paní Veronyky Veselé naprosto hroznou režií dabingu současným rychlostylem, na první dobrou, lidi čtou text vedle sebe ale ne spolu, intonace je taky nečeská, pokus o cool ameryckou dykcy. Nebýt rychloposuvu, nikdy bych se toho konce, kdy jsem se doslechl kdo nás takto obohatil, nedožil. Jeden prastarý slovenský film sa volal Varúj!. Tak varuji ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (1)

  • V čase 1:14:55 je jasně vidět, že pouta na rukou Evy (Lala Kent) nejsou vůbec dotažené. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama