Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenzie (155)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Režisér Oriol Paulo mi už v minulosti nie raz dokázal, že to s mysterióznymi krimi vie naozaj veľmi dobre. Avšak v tomto prípade mám už konečne pocit, že svoj projekt dotiahol do úplnej dokonalosti. Nádherne vyskladaný príbeh, ktorý sa síce na prvý pohľad tvári veľmi zložito, najmä z dôvodu spletitosti vedľajších liniek a ich rozmanitých cestičiek naprieč konaním hlavných postáv, no vždy sa krásne, postupne  a tiež logicky všetko vysvetlí. Koniec parádny. Vlastne ide o taký všehochuť guláš, ktorého výsledok poteší každého fandu temnej kriminálky - pútajúca atmosféra, sympatické postavy, drsné scény, romantika, emócie, nahota..... Je tu všetko a všetko to funguje. Neviem si predstaviť, že by som nedal plný počet hviezd. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mála skúseností, po ktorej si človek uvedomí, že hodnotie na úrovni od “nula” do 5 stojí akurát tak za hovno. Päť je v tomto prípade skrátka málo, pričom je fakt veľká škoda, že Španielska “La Roja” nepredviedla takýto “útok” na zmysly diváka na Eure. Áno, dalo by sa aj v tomto prípade vytknúť kadečo, a to najmä extrémnu zamotanosť, či s tým súvisiace vysvetľovanie prečo a za akých okolností sa komu čo stalo. Lenže z celkového hľadiska je to skrátka nadštandardne odvedená práca .. ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Oriol Paulo to zvládol na výbornú a trafil sa do chuti ako sa len mohol. Príbeh je to na čom tento seriál stavia, a keby ho mám povedať v skratke tak to nedokážem. Je to celé tak komplikované, zamotané, no napriek tomu to postupne všetko do seba tak krásne zapadne. Postupné zamotávanie a odhaľovanie vás núti pozerať ďalej, a miestami len budete krútiť hlavou čo sa to zas stalo (v dobrom). Finále je poriadny nervák a ja som si obhrýzol všetky nechty. Herci fantastickí, ja nemám čo vytknúť. 5* záležitosť. ()

kolda1990 

všetky recenzie používateľa

Tak to je neskutečnej propletenec neuvěřitelných událostí a zvratů při kterých se tají dech. Napínavé, drsné, prostě bez obalu. Zajímavý styl vyprávění, postavy a prostě scénáristický majstrštyk. Oriol Paulo opět potvrdil, že tohle umí dokonale a věřím, že se od něj ještě máme na co těšit (i když tohle je podle knihy). Každopádně celkově španělská tvorba je jedna z těch nejlepších. No a poslední díl, ten to samozřejmě rozsekne a je to něco! Za mě řemeslně skvěle zvládnuté. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Oriol Paulo má na svojom konte už také skvosty, že nič iné ako top kvalita sa od neho nedá očakávať. Milujem jeho prekombinovanosť, hoci v Nevine tomu už dával riadne zabrať. Logické diery ale vôbec neodradzovali, lebo ten moment, keď si človek sadne zo zvratu na riť prekonáva všetko nelogické. A záver pekne vysvetlí celý ten princíp neviny. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama