Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenzie (155)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Druhá časť bola úplne o niečom inom, ako prvá, aj s inými hercami, čiže som mala celý čas zdvihnuté obočie, takže mám asi aj zopár vrások naviac. Pekne sa však všetko spojilo, a každý diel uviedla nejaká postava svoj príbeh. Knihu som nečítala. Scenár bol výborný, aj keď miestami bola stopáž zbytočne natiahnutá. A ku koncu tiež trochu zbytočné motanice. Ale inak som celkom prekvapená myšlienkovou aj vizuálnou kvalitou. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Už dávno som nevidel niečo tak kruté a sprosté. Všetko to zlo prichádza ale až v momente, keď má divák už vybudovaný vzťah k postavám, a veľmi dôsledne porozprávaným príbehom sa postupne dozvedá osobné príbehy každej dôležitej postavy.  Z toho dôvodu môže pôsobiť rozjazd seriálu trošku vláčne - ale pokial mu dá človek šancu, podmaní si ho svojou surovosťou a eleganciou zároveň. Jednoducho dramatická kriminálka bez servítiek. Španielský nečakaný klenot. ()

Reklama

Happens 

všetky recenzie používateľa

Typicky španělské mysteriózní drama soustředěné na to, aby od počátku do konce se držely pevně utajené linie, které se postupně rozplétají. Dvě pavučiny lží a příběhů se do sebe zapletou jedním v podstatě nahodilým vztahem (manželstvím), Seriál o nechtěném zabití a pomstě. Seriál o striptérce a prostitutce s rukami od krve. ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Do závěrečných dvou dílů čistých 100 % a zážitek jako prase, Oriol ve své životní formě, ten chlap zraje jak víno. Konec už dost překombinovaný a schází ta zamotanost předchozích 80 % seriálu, i tak ale parádní jízda. Přemýšlím, jestli někdo kromě Nolana ze světových režisérů má takhle červenou ratingovou filmovou tvůrčí kariéru, myslím že ne....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rozhodne to nie je bez chýb, Paulo má občas vzťah k elementárnej logike ako Emmerich či Shyamalan, ale vo výsledku na nejakých časopriestorových nesúvislostiach vôbec nezáleží. Dôležité je, že je to skutočne "o niečom", tých osem častí je adekvátnych príbehu a je to originálne prerozprávané a to práve vďaka seriálovej forme. Každá epizóda je sčasti venovaná jednej z dôležitých postáv, čím sa na tie isté udalosti pozeráme z viacerých uhlov pohľadu. No a to najdôležitejšie je, že sa všetky otázky zodpovedajú a to veľmi elegantných spôsobom, keď v príbehu nič nedrhne. Polemika o vine a nevine, ale aj násilí ako jedného z najprirodzenejších prejavov našej ľudskej povahy. A aj o povahe pomsty, moci... a tak podobne. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (3)

  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)
  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)

Reklama

Reklama