Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hviezda sociálnych sietí vycestuje s priateľmi do Moskvy kvôli novému obsahu pre svoj úspešný vlog. Keďže on sám a aj jeho kamaráti radi posúvajú hranice a snažia sa uspokojiť rastúci počet divákov, zapoja sa do vražednej hry plnej záhad, extrémov a nebezpečenstva. Hranica medzi skutočným životom a životom na sociálnych sieťach sa stiera, a partia kamarátov musí preto bojovať s cieľom uniknúť a prežiť. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (84)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

No tak Hra môže byť aj bez Douglasa a v o niečo modernejšom prevedení pre mladšiu generáciu. Neviem, čo všetci proti tomuto filmu majú, postavy sú sympatické, priebeh je v poriadku, má zmysel a pri neznalosti pointy a teda originálu, je to veľmi napínavé. Lepšie tri hviezdy a kvôli prehnane nízkemu priemeru zaokrúhlim nahor. –––– Je to síla, ale je to jenom hra. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Horor pri ktorého sledovaní v kine bolo veľmi cítiť, že do kina by sa za normálnych okolností nedostal a je tam len z dôvodu, aby znovuotvorené kiná v období medzi 1. a 2. vlnou korony mali čo premietať. Spracovaním ide o lacný a mierne béčkový horor v ktorom sa striedajú lepšie herecké výkony s horšími (preafektovaný hlavný hrdina, ktorý najmä v prvej polovici je svojim herectvom neznesiteľný). Nosným dejovým prvkom filmu je koncept Escape Room, ktorý sme videli už mnohokrát spracovaný pútavejšie a lepšie. Pointu a akože šokujúci zvrat v závere som prekukol asi po polhodine a myslím, že aj viacerí budú na tom podobne. Holt, tí čo videli Fincherovu Hru... a tí čo ju nevideli, tak nech si ju radšej hneď idú pustiť, pretože tá je svojou kvalitou o 2 triedy inde ako FOLLOWME. Podpriemer a lepšie 2*- 40% ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Viac horor než poriadny thriller, ktorý pozliepal niečo dobré z Hry o prežitie - Saw a ďalších filmov ako Hostel. Aj preto je ten sľúbený záverečný zvrat málo prekvapivý a navyše človek si nenájde postavu, ku ktorej by mal blízko, čiže mu je osud všetkých ukradnutý. Kto nemá napozerané filmy, ten sa dožije prekvapenia a bude hodnotiť vyššie. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Za mě rozhodně nejlepší "únikovka", kterou bych si klíďo zopakoval v kině. Follow Me, mi připomenulo jak SAW (pasti a úkoly) tak HOSTEL (mučení). Prostředí a atmosféra vězení bylo naprosto dokonalé, nechybělo napětí, jen škoda, že už tady nedošlo k nějaké šťavnaté smrti (nepočítám hledání klíče v břiše mrtvoly, ale scéna to byla skvělá) a jelikož jsem rozmazlený, tak i mučení za mě mohlo být brutálnější, když už teda + tu chyběla nějaká čuňačinka, pěkných holek na párty bylo dost =) Finále (trošku inspirace ve slavném Thrilleru s Douglasem) jsem neprokoukl, nebo spíš jsem ani nechtěl, protože sledování jsem si užíval, relaxoval a bylo mi v celku jedno kdo, co a proč, takže jsem byl mile překvapený, jak to vlastně celé skončilo. Jo, za mě paráda, krásná čtyrečka. (483. hodnocení, Full HD) ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Jediné plus filmu je, že se odehrává v Rusku. Zajímavá lokace dávající potenciál. Vše ostatní je jen mínus. Ten rypák - youtuber - už nešel hůř vybrat. Film sám sebe zabije asi v polovině, kdy díky kameře a scénáři prakticky odkryje karty. Dále idiocie s papírkem... bylo jasné, že má roli, ale jak se s tím zachází... dále chování “rypáka”. Zcela bez logiky. Tím i zcela zabíjí závěr. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Do závěrečných titulků je vloženo ještě několik scén. (pornogrind)
  • 10. júla 2020 boli pre film zriadené účty na sociálnych sieťach ešte pred jeho uvedením v austrálskych kinách. (Arsenal83)

Reklama

Reklama