Reklama

Reklama

Čtyři kamarádi se rozhodli vyzkoušet svůj intelekt ve hře, která se ale osudově zvrtne. (Filmbox)

Recenzie (48)

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Sice to mělo stupidní konec, ale i tak se dalo na to dívat. Já jsem podobnou chujovinu hrál v Ostravě a tak vím, že to tak opravdu je, jen bez mrtvol. Taky nám vzali tašky, mobily a zamkli za námi ve sklepě mohutné mříže. No a nikdo ze známých ani nevěděl, kde jsme. Takže kdyby nás tam zabili, už by nás nikdy nenašli. Mimochodem 1200 Kč za hodinu ve sklepě, to je opravdu skandál! ()

Morholt odpad!

všetky recenzie používateľa

Originální jako název sám. První cca půlhodina slouží k seznámení se s postavami a je neskutečně otravná, takže jsem přál vraždu, smrt, zabití všem bez výjimky. Druhá třetina je o plnění hádanek charakteristických pro únikové místnosti a je to nuda. Až v poslední fázi se začne konečně něco dít, ale po celkem slibném nástupu šlo zase všechno do kytek. Všechno korunoval ultradebilní konec, který smazal i ta minimální procenta, která jsem tomu byl ochoten dát. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Escape Room" alebo thriller z prostredia únikovej miestnosti. Vyriešiť hádanky a dostať sa von a zachrániť niekoho? Celkom môžem povedať, že som bol na film zvedavý. Ľudia, čo čakali viac hororu a viac krvi, tak súhlasne prikývnem komentáru ricci.s. Nemá to moc čo ponúknuť a okrem toho krvavejšie a hororovejšie urobili v sérii "Saw". Výsledne to v tomto teda asi nemá moc čo ponúknuť, no zase na druhú stranu mám pocit, že "Escape Room" sa stáva čím ďalej tým viac populárnou. Len nie táto smrtonosná verzia. Ale lúštiť rébusy, spolupracovať a výsledne dospieť k výsledku je podľa mňa zaujímvé. Najsilnejšou stránkou tohto filmu je plynutie času. Na začiatku sa nám povie, že účastníci majú jednu hodinu na to, aby to zvládli. A keď si to celé dáme dokopy, tak reálne tá hodina aj uplynie. Veci idú pomaly zo zábavného a klasického do desivého a vražedného. Skúsme ísť na to ale postupne. Prvá polhodina filmu je skutočne nudná. Má byť asi veľmi navnadzujúca, no reálne je to len nudné, nič sa nedeje a nudil som sa. V druhej polhodine riešime rébusy, aby sme sa dostali z miestnosti von. Osobne si myslím, že je tu niekoľko skutočne dobre vymyslených hlavolamov a páčili sa mi jednotlivé riešenia. A ako som už spomenul, tak plynutie času v tomto filme je urobené veľmi dobre. Keď majú účastníci 1 hodinu, hodina filmu ostáva. Keď je to 41 minút, ostáva z filmu presne toľko. Postupne sa to jemne rozladí, ale nejako moc ma to nerušilo. Skôr som bol príjemne prekvapený, že si niekto na toto posvietil. Keď sa začne zabíjanie, tak potom to znovu začína v mojich očiach poľavovať. Ani nie v rámci spôsobu smrti, ako v rámci postáv. Je pravda, že jednotlivé scénky nie sú veľmi dobre spracované a mohli byť efektnejšie a desivejšie, no reálne sú veľmi fádne. Viac ma ale štve fakt, že čo sa týka postáv, potom to začne absolútne haprovať. Začnú sa riešiť veci, ktoré ma netrápia, ktoré nič moc tomu nedávajú a toto ma fakt nebavilo. Zmenia sa z klasických hrdinov tohto typu filmov na úplných zúfalcov s monológmi, ktoré sú otravné. Koniec je celkom dobrý a niečo dokáže adresovať, ale zase to nie je podľa mňa film, ktorý potreboval do toho dávať aj hlavnú myšlienku. Hlavná myšlienka je, dostať sa von. Jednoduché. Nepotrebuje to mať nijaké ďalšie posolstvo, alebo niečo podobné. Neviem čo viac povedať. Dalo sa to spracovať oveľa lepšie. Miestnosti boli dobré, hádanky a riešenia boli dobré, no niekde inde sa to potom stratilo. Plus by som asi viac ocenil, keby bola väčšia šanca pre hrdinov, aby sa z toho mohli dostať všetci. A aby to nebolo nalinajkované, že budú postupne umierať, lebo tak to má byť. A kto sa vlastne reálne dostal von? Toto nie je zaujímavé. Záverečné hodnotenie je teda asi také, že sú tu veci, ktoré ma zobrali, ale oveľa viac vecí, ktoré ma zase nebrali. Neodporúčam pozerať, ale možno si v tom dokážete niečo nájsť. Možno. Hodnotenie: C- ()

Pitryx 

všetky recenzie používateľa

Namlsaný včerejším "No Escape Room" jsem totálně zklamán. Jediná povedená scéna s párou, nebo jak oni tvrdí kyselinou, je vinou rychlého střihu naprosto k ničemu. Konec je tak blbý, že mi to fakt nedovoluje dát víc než tu dvacku. A to ještě dávám s přimhouřenýma očima, protože mám tyto filmy celkem rád. ()

chaturga 

všetky recenzie používateľa

Nejhorší to nebylo, ale musím to tu rozjet. SPOILER: Scéna s kyselinou neskutečná hovadina, cucají se tam jak vemena a dávno by cítili, že se jim něco děje (a to jejich cucání a ohrabávání jak dva totální puberťáci, co si poprvé zajebali, celou dobu až do jejich smrti, když jsou všude kamery? Nemůžou už sakra z těch filmů tyhle trapný krávoviny konečně dát do háje?) To samé, když otevíral ty těžké dveře! Ihned by napadlo i totální vokurku se zapřít nohou o zeď proboha!!! Má tak minimálně trojnásobnou sílu!!!! A dalších nesmyslů bych se asi nedopočítal. Konec naštěstí ujde. Dávám 3 hvězdy a to jen proto, že ten žánr se mi líbí a vyšší rozpočet je na filmu znát - solidní práce. ()

Galéria (93)

Reklama

Reklama