Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hviezda sociálnych sietí vycestuje s priateľmi do Moskvy kvôli novému obsahu pre svoj úspešný vlog. Keďže on sám a aj jeho kamaráti radi posúvajú hranice a snažia sa uspokojiť rastúci počet divákov, zapoja sa do vražednej hry plnej záhad, extrémov a nebezpečenstva. Hranica medzi skutočným životom a životom na sociálnych sieťach sa stiera, a partia kamarátov musí preto bojovať s cieľom uniknúť a prežiť. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (84)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Klasika s únikovkou, která se zvrtne. Záleží na tom, kdy film prokouknete. Nepovažuji se sice za žádného génia, ale nejasné tušení jsem začal mít krátce po příletu do Ruska a asi tak půlhodinu před koncem jsem si už byl jistý. Díky tomu mi bylo celkem jedno, co se na obrazovce odehrává a z mého pohledu by bylo zábavnější, kdyby Wernick přiznal barvu hned na začátku. V rámci očekávaného zvratu byl ještě jeden menší, který trochu překvapil, ale na druhou stranu zase nedával moc velký smysl. Kromě mého oblíbeného Paši to nemohli vytáhnout ani herci, protože se tu sešla partička slušně nesympatických ksichtů. jediné, co tomu nemohu upřít, je tempo, díky kterému se to dá vydržet, ale to samo o sobě film nespasí. 30% ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Možno to bude vyzerať divne, no mňa "Follow Me" absolútne nenadchlo. A môže za to najmä fakt, že ide o skutočne príšerne napísaný film, ktorý nemá jedinú originálnu kosť vo svojom tele. Nevadí mi, že film má byť Escape Room. Vadí mi fakt, že celý film je niečo, čo už sme spracované mali a buď to bolo urobené lepšie, alebo to aspoň malo nejaký náznak nejakej kreativity. Vnútorne som si to zhodnotil, že keď si dáte dokopy filmy ako sú "Escape Room", "The Game" a "Fear Inc.", tak tu máte výsledok. Možno je tam zakomponované ešte aj niečo zo "Saw". Bohužiaľ každý zo spomínaných filmov svoje robotu spracoval lepšie a vedel nejakým spôsobom nechávať ma v napätí. Zachytil som tu v komentoch, že mnohých prekvapil záver. Mňa úprimne nie. Nebudem hovoriť čo sa stane, no položte si aspoň otázku - "Koľko toho vlastne reálne vidíte sa diať?" Film sa snaží byť inteligentnejší než v skutočnosti je a toto je výsledok. A ak už aj chceli ísť tou cestou, ktorou sa film rozhodol, mohli to spracovať o niečo inteligentnejšie. Je cesta ako sa to dalo a možno veci nemuseli dopadnúť tak ako dopadli. Lenže úprimne neviem čo si daná osoba z toho všetkého sľubovala? Viem, že chodím okolo horúcej kaše, no ťažko sa mi o tom hovorí ak nechcem dávať na film spoilery. A keď film uvidíte, tak tomu porozumiete. Štve ma, že som to dokázal predpovedať, štve ma, že náš hlavný hrdina má strašne veľa spoločného s hlavným hrdinom z filmu "Fear Inc.". Vnútorne mám pocit, že práve ten sa stal hlavným zdrojom inšpirácie pre tento film. A úprimne ani to nebol veľmi dobrý film. Nemyslím si, že je to to najhoršie čo som kedy videl. Povedal by som, že Holland Roden je celkom v pohode a film má niekoľko schopne spracovaných momentiek a vie byť miestami vizuálne celkom grafický a silný, no scenár je pre mňa skutočne bieda. Podľa mňa otrasne napísané. Hodnotenie: D ()

Reklama

septic 

všetky recenzie používateľa

největší vliv měl očividně Escape room (vykrádat sám sebe, to se často nevidí), Hostel, The game a povídka Sick room z Cradle of Fear. Ze všeho to má vypreparováno to nejlepší, ale každé z témat je tak hrozně moc osekané, že ty jednotlivé části nemají žádnou funkčnost a do celku nezapadají. Není to úplně průser, ale rozhodně tomu nepřidávají úplně bezcharakterní herci. Ač jako odpůrce virálních témat, tady mi to ani nevadilo. Americké vyobrazení Ruska je zhruba stejné jako v Hostelu Slováci. Hudební podkreslení chabé, dokonce i v závěrečných titulkách. Gore víceméně nulový, ale vzhledem k závěru ospravedlnitelné ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý je postavený na prvkoch „žánru Escape Room“. Napätie sa postupne zvyšuje, a napriek predpokladanému záveru (áno, dá sa to odhadnúť), ste stále v pozoru (a aj v neistote). Záver napriek tomu trochu prirýchli a bez lepšieho spracovania „následkov činov jednotlivých osôb“. Nie príliš lichotivý príklad toho, že aký „dark side“ môžu mať sociálne siete. P.S.: Prvá polovica filmu kladie zopár otázok. Aký je to život „hviezdy“ sociálnych sieti? Je to vlastne život? Dá nazvať prácou to, čo robí Cole? Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

No tak Hra môže byť aj bez Douglasa a v o niečo modernejšom prevedení pre mladšiu generáciu. Neviem, čo všetci proti tomuto filmu majú, postavy sú sympatické, priebeh je v poriadku, má zmysel a pri neznalosti pointy a teda originálu, je to veľmi napínavé. Lepšie tri hviezdy a kvôli prehnane nízkemu priemeru zaokrúhlim nahor. –––– Je to síla, ale je to jenom hra. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Moskve (Rusko). Natáčalo sa od 29. augusta 2018 a skončilo 1. októbra 2018. (Arsenal83)
  • 10. júla 2020 boli pre film zriadené účty na sociálnych sieťach ešte pred jeho uvedením v austrálskych kinách. (Arsenal83)
  • Do závěrečných titulků je vloženo ještě několik scén. (pornogrind)

Reklama

Reklama