Reklama

Reklama

Escape Room

Trailer

Štyria priatelia sa v Los Angeles zúčastnia populárnej hry Escape Room. Zábava však skončí v momente, keď zistia, že spolu s nimi sa v miestnosti nachádza aj brutálny vrah. Účastníci majú menej ako hodinu na vyriešenie hádaniek potrebných na únik. (Karamanlis)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (10)

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Byl jsem v ESCAPE ROOM v Ostravě z práce za odměnu.... A nudil jsem se. Nemám rád tyto hry, typu:" Hledej! Hrabej v šuplíku! Lušti čísla na stropě! Hledej na mapě souřadnice!..... Možná, kdyby byl v místnosti vrah a já bych bojoval o život, pak by mne možná hádanky bavily :-) Co se týče filmu, když nepočítám jednoho, tak byli tři na jednoho uvázáného... takže v reálu by asi situace byla jiná. SPOILER: nejvíc mne pobavilo, když hráčům chyběli 2 mince, aby se mohli dostat dál. To opravdu nešlo tu krabičku roztřískat?.... 30% ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Escape Room je ďalšou variáciou SAWu, prípadne jeho viac či menej vydarených kópií ako sú House of 9, Jack in the Box, Grotesque, KR 13, Amusement a pod., ktorá vo svojej druhej polovici (tá je o dosť zaujímavejšie než tá prvá) chytí nádych nadprirodzeného slasheru. Neurazilo, ale o pár týždňov si na tento kúsok už asi sotva spomeniem. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Ja ani popravde neviem, prečo som tomuto filmu dal 3*, asi pre vnútorný pocit. Ale je isté, že v únikových hrach je totálne na chvoste. A to som videl Escape Roomov viacero a tento zlyháva skoro vo všetkom. Hlavným problémom je to, že keď sa konečne rozbehne, tak už aj skončí. Je tu jedna miestnosť, štyri postavy a killer. Takže o nejakej vzrušujúcej vybíjanej nemôže byt ani reči. Aspoň, že killer bol slušne zamaskovaný i keď veľa priestoru nedostal. Je to lacná jedno hubka na jedno pozretie. A keď si budem chcieť niekedy pozrieť nejakú únikovú, tak tejto už šancu asi nedám. Slabé 3*. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Absolútne rozumiem tomu, že je skutočne náročné spracovať scenár, v ktorom sa bude v jednej miestnosti pohybovať skupinka ľudí spoločne s vrahom, pričom by mala byť všemožnými silami udržaná tolerancia vstrebávania logiky tak, aby divák nad všetkým len nemávol rukou. No a bohužiaľ, keď k tomu prirátam tú prvú polovicu snímku, ktorá je doslova pastvou pre milovníkov nudy + nijak prevratné gore, ktoré tento menej výrazný, (pod) priemerný slasher aspoň sčasti mohlo zachrániť, človek dostane takéto "nič", ktoré v podstate až na hudbu a pár pasáží ani nestojí za pozornosť. Škoda, ako propaganda pre momentálne rastúci záujem o skutočnú zábavu v podobe "Escape Room", to mohlo dopadnúť lepšie - 35% ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Po https://www.csfd.cz/film/664854-no-escape-room/komentare/ nejhorší úniková hra co jsem viděl (poznámka Escape Room 2017 jsem dal taky 2 hvězdy, ale proti těm dvěma byla koukatelnější) . 4 lidi (2 muži 2 ženy překvapivě zde není žádný černoch ani asiat za to 1 hvězda) jsou zavřeni v místnosti kde je přivázaný na navijáku s lanem vrah, který se k nim po vypršení času přibližuje a chce je zabít. Všichni do jednoho jsou to takoví kreténi nebo pipiny, kteří poté co časem zjistí, že hra je skutečná a ten vrah je tam opravdu vraždí tak se nezmůžou na nic jen na to chcípnout a tak hlavně, že tam byl největší hororový odborník na světě s kámošem. Přitom by bohatě stačilo mu ten naviják nějak zaseknout, aby se nemohl posunovat dále ho mohli třeba ubodat střepy umlátit poličkama uškrtit a bůhví co ještě, ale ne oni tam jen sedí brečí a chcípají případně ho nemusely ani zabíjet stačilo mu zlomit ruky nebo nohy a byl by v háji borovém. Jo a jinak na to, že je zde 3 nejnebezpečnější entita na světě tak se na moc nezmohla a tak hlavně, že se zde uráží Anabelle akorát, že režisérova prvotina nedosahuje kvalit ani tisíciny všech 3 Anabell. 40 procent ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama